Gümüş Mardin’den 1 puanla dönüyor

TFF 3.Lig, 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Mardin 1969 ile 1-1 berabere kaldı.

Gümüş Mardin’den 1 puanla dönüyor

Her iki ekip içinde 6 puan değerinde olan kritik mücadeleye taraflar oldukça temkinli başladı. Daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçen ve zaman zaman sertleşen ilk bölümde takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Telafisi çok zor olan kritik karşılaşmada takımlar fazla risk almayınca bölümlerde her iki kalede de ciddi gol pozisyonu yaşanmadı. Daha çok duran toplardan pozisyon bulma çabasından takımlar sonuç alamayınca ilk 45 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi takımların temkinli oyunuyla başladı. Ancak ilk yarıya oranla golü daha fazla isteyen taraf görüntüsü veren ev sahibi ekip oldu. 

Dakikalar 66’yı gösterirken orta sahada kaptırdığımız topla kontra atak şansı yakalayan ev sahibi ekip üstünlük golünü buldu. Sol kanattan gelişen hızlı atakta penaltı noktasında topla son buluşan Muhammet Özvardar rahat pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Mağlup duruma düşmesinin ardından büütn riskleri alarak tempoyu yükselten kırmızı beyazlı temsilcimiz, rakibini dakikalar geçtikçe kendi yarı alanına itmeye başladı. Önemli pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşlarda ve final paslarında tercihler yanlış olunca sonuca ulaşamadı.

85.dakikada ise beraberlik golümüz geldi. Kazandığımız köşe vuruşunda ceza sahasında oluşan karambolde topu önünde bulan Güray Fırat topu ağlara göndererek karşılaşmaya eşitliği getirdi ve kritik mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER