Gümüş Of'ta altın buldu: 1-0

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Ofspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Gümüş Of'ta altın buldu: 1-0

Teknik Direktör değişiminin ardından oynadığı 4 karşılaşmada 8 puan toplayan ve yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, zorlu mücadeleye oldukça güvenli başladı. 

Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen ev sahibi ekibe oyun üstünlüğü vermeyen temsilcimiz, özellikle orta alandaki tempolu oyunuyla oyunun kontrolünü eline aldı.

Oyun üstünlüğü temsilcimizin elinde olsa da her iki ekipte önce gol yememeyi tercih eden bir anlayışla oynayınca her iki kalede de çok ciddi pozisyonlar yaşanmadı. İki ekip adına da girilen pozisyonlar tehlikeli boyutlara ulaşmadan savuşturulunca ilk yarı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da istekli ve tempolu başlayan taraf temsilcimiz oldu. Her geçen dakika daha fazla rakip sahada görünen ve golü düşünen temsilcimiz, çok sayıda pozisyona girse de, kapanan rakibi karşısında bu pozisyonları gole çeviremedi.

Oyun son bölümünde ise bu kez tüm riskleri alarak ev sahibi ekibin kalesini adeta ablukaya alan kırmızı beyazlı temsilcimiz, galibiyet arzusundan vazgeçmedi ve 90+4’üncü dakikada kritik gollerin sahibi İbrahim Koca ile aradığı golü buldu ve temsilcimiz bu golle karşılaşmadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER