Gümüş puansız döndü: 1-2

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı lig lideri Aliağa FAŞ’a 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.

Gümüş puansız döndü: 1-2

Daha önceki deplasman karşılaşmalarında olduğu gibi İzmir deplasmanında da dirençli bir oyun sergileyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, rakibini ilk yarı boyunca kontrol altında tutmayı başardı. Zaman zaman kontra atak fırsatı da yakalayan temsilcimiz, bu atakları sonlandıramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi ekip ilk yarıya oranla daha tempolu başladı. Her geçen dakika baskısını artıran lig lideri Aliağa FAŞ, dakikalar 60’ı gösterirken Berkay Görmez’in golüyle 1-0 öne geçti.

Mağlup duruma düştükten sonra beraberlik golü için bütün riskleri alan kırmızı beyazlı temsilcimiz, çok fazla üretken olamadı. Özellikle yine final paslarında başarısız olan temsilcimiz, oyunun son bölümlerinde savunma güvenliğini tamamen bırakınca 90+4.dakikada Mehmet Uysal’ın ayağından kalesinde ikinci golü gördü.

Herkes karşılaşmanın bu skorla sona ereceğini düşünürken temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. 90+6.dakikada Hüseyin Yıldız’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi. Ancak bu gol zamanın azlığından dolayı sadece skoru belirleyen gol oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER