Gümüş pusuda

Gümüşhanespor evinde konuk edeceği Gaziantepspor'u devirip ilk iç saha galibiyetini elde etmek istiyor.

Gümüş pusuda

Gümüşhanespor evinde konuk edeceği Gaziantepspor'u devirip ilk iç saha galibiyetini elde etmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, bu hafta sonu kendi seyircisi  önünde konuk edeceği Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

Geride kalan haftalarda arzu ettiği sonuçlara imza atamayan kırmızı-beyazlılar ligin zayıf ekiplerinden Gaziantepspor’u mağlup ederek, iç sahada ilk galibiyeti elde etmek istiyor. 

Başkan Kurban Karagöz, Gaziantepspor’u mağlup ederek sahalarındaki kazanamama olumsuzluğuna son vermek istediklerini söyledi. 

Gaziantepspor’u hafife almadıklarını söyleyen kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Kurban Karagöz, “Gaziantepspor’un kaybedeceği çok fazla bir şey yok. Bizim ise Play-Off hedefimiz var. Bu bakımdan ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak bu maça da aynı şekilde hazırlanacağız. Gaziantepspor’u devirip hem ilk iç saha galibiyetimizi elde etmek hem de zirve yarışında yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ligin ilk devresinin bitimine son 3 maç kala temsilcimiz 15.hafta müsabakasında 2 Aralık Pazar günü saat 13.00'da Yeni Şehir Stadyumunda Gaziantepspor'u konuk edecek.

Zonguldak bölgesinden Hakan Ergin, Ankara bölgesinden Kadir Kantekin ve İstanbul bölgesinden Efe Kurtuluş'ın yöneteceği müsabakaya temsilcimiz mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER