Gümüş Taraftarını Bekliyor

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Fatih Akyel, taraftara çağrıda bulundu.

Gümüş Taraftarını Bekliyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off’a kalma mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, yarın saat 15.30'da kendi evinde konuk edeceği Manisaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Fatih Akyel, bu önemli maç öncesi tüm Gümüşhanespor taraftarına çağrıda bulunarak herkesi takıma destek olmaya davet etti.

Gümüşhanespor’un ligde en iyi topu oynadığını belirten Akyel, “Manisa önemli bir takım. Onlar da şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de Play Off’u istiyoruz. Bu ligde en iyi top oynayan takım biziz. Bu yenildiğimiz maçlarda bile geçerli. Bunu bütün hocalar söylüyor. Sezona başlarken yirmi tane yeni oyuncu geldi. Bu oyuncuların kaynaşması kolay değil. Ama sağ olsunlar oyuncularımız çok özverili davrandı. Maddiyatları iyi olan birçok takımı geride bırakıp geldik” diye konuştu.

YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK

“Bir yıl boyunca çok sıkıntılarımız oldu ama artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik” diyen Akyel, “ İklim şartları zor olduğu için antrenman yapamadığımız günler oldu. Ama oyuncularımızın azmi hiç azalmadı. Hakem hataları oldu. Özellikle İnegöl ile oynadığımız maçta hakem kurbanı olduk. Hatta bu maçın ertesinde gönderdiğimiz görüntüler üzerine Merkez Hakem Kurulu’ndan arayıp özür dilediler” şeklinde konuştu.

SAHA AVANTAJIMIZI İYİ KULLANAMADIK

Bu sene saha avantajının iyi kullanılamadığını, Manisaspor ile yapılacak olan maçta takımın taraftar desteğine ihtiyacı olduğunu aktaran Akyel, “Taraftar avantajımızı kullanamadık. Böyle önemli bir maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.  Bu maçta taraftar avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Rakiplerimizin de çok zorlu maçları var. Bunlar taktik savaşları. Biz de bu savaştan en iyi şekilde çıkmak istiyoruz ” ifadelerini kullandı.

FİNAL KAYSERİ’DE

Akyel, “Play off maçlarında takımlar lig maçlarında olduğu gibi bir maçı deplasmanda bir maçı kendi evinde oynuyor. Play off’ a kalırsak dört maç oynayacağız. Kırmızı ve Beyaz Grup’tan lider çıkan takımlar Kayseri’de final oynayacak” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER