Gümüş'ün kupa mesaisi bugün

Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü tur karşılaşmasında Trabzon ekibi Düzyurtspor ile karşı karşıya gelecek olan Gümüşhanespor’da hedef, ligde alınan galibiyetlere kupa da devam etmek.

Gümüş'ün kupa mesaisi bugün

Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü tur karşılaşmasında Trabzon ekibi Düzyurtspor ile karşı karşıya gelecek olan Gümüşhanespor’da hedef ligde alınan galibiyetlere kupa da devam etmek.

Bugün saat 14.00’da Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadında oynanacak karşılaşma ile ilgili olarak Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Hocamızla, futbolcu arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede Gümüşhanespor’un adını en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Günübürlik olarak karşılaşmaya gidip geleceklerini kaydeden Büyükbayraktar, “Kadromuz her iki kulvarda da başarılara imza atacak kalitede. Tabii ki önceliğimiz Lig ancak Ziraat Türkiye Kupası da futbolun vitrinlerinden bir tanesi. Geçtiğimiz yıl aldığımız sonuçlar ile Türkiye’nin gündemine girmiştik. Trabzonspor, Atiker Konyaspor gibi takımları Gümüşhane’ye getirmiş olmak çok önemliydi. Bu yıl da taraftarımıza büyük takımları getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Bugün saat 14:00’te Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı stadında oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası 3’ncü tur karşılaşmasını İzmir bölgesinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Murat Altan ve Ahmet ulu yapacak.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER