Gümüş’e CAN geldi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanesporun transfer defterindeki son ismi Karşıyaka’nın Cankurtaran lakaplı golcü oyuncusu Can Erdem oldu. 

Gümüş’e  CAN  geldi

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanesporun transfer defterindeki son ismi Karşıyaka’nın Cankurtaran lakaplı golcü oyuncusu Can Erdem oldu. 

Daha önce Zahit Fındık ve Murat Kayalı gibi önemli isimlerle kadrosunu güçlendiren Gümüşhanespor, son olarak Karşıyaka’da forma giyen Can Erdem ile sözleşme imzaladı. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken 30 yaşındaki forvet, Karşıyaka’da ilk yarıda forma giydiği 14 karşılaşmada attığı 8 golle dikkat çekti. 

Gümüş’ü yıkmıştı

5 sezondur Karşıyaka forması giyen ve alacakları ödenmediği için Karşıyaka yönetimine ihtar çekip ardından serbest kalan tecrübeli santrafor, geçen sene şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’u yıkan isimlerden biriydi. Can Erdem, 2016-17 sezonunda da şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor’un  24’ncü Hafta deplasmanda oynadığı ve 3-0 kaybettiği Karşıyaka maçında 3 golü atarak hatrick yapmıştı.

Transferi kapattı

Karşıyaka ile yollarını ayıran Can Erdem’i kadrosuna katan Gümüşhanespor’un transfer defterini kapattığı öğrenildi. Devre arası transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan ve eksik bölgelerini kapatan kırmızı-beyazlıların transfer sezonu kapanana kadar herhangi bir sakatlık olmaması halinde transfer yapmayı düşünmediği, yeni katılan isimlerle mevcut kadronun şampiyonluk yarışında yeterli olduğunun dile getirildiği öğrenildi.

Hazırlıklar başladı

Antalya kampını geride bırakan ve ardından 3 günlük izin kullanan Gümüşhanespor, ikinci yarının hazırlıklarına dün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman düz koşu ve 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Hurşit Taşçı, ikinci devreye çok iyi hazırlandıklarını ve kendisinin de hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüğünü dile getirdi. Gümüşhanedeki antrenmanın ilk gününde futbolcuların ortaya koyduğu çalışma hırsı, neşeli hareketleri ve birbirleriyle kaynaşmaları gözlerden kaçmadı. Bu arada dün yapılan antrenmana ayağının tozuyla gelen yeni transfer Can Erdem de katıldı.
 

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER