Gümüşhane zirvede kalmak istiyor

Hatayspor'la karşılaşacak Kırmızı-Beyazlılar, maçtan galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerini sağlamlaştırmak hedefinde.

Gümüşhane zirvede kalmak istiyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ligde geride kalan 6 hafta sonunda Ankaragücü ile birlikte zirveyi paylaşan Gümüşhanespor, Hatayspor’u yenip, zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Son iki maçında Ankaragücü ve Kayseri Erciyesspor ile karşılaşan ve bu iki karşılaşmadan kayıpsız ayrılan Kırmızı-Beyazlılar, bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Hatayspor engelini de fire vermeden geçip yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Kırmızı-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Tarık Daşgün, ligde yollarına emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Geçen haftayı Kayseri Erciyes galibiyetiyle kapattıklarını belirten Daşgün, “Bu maçta gol yollarında sıkıntı yaşadık. Tam 17 net gol pozisyonu yakalamamıza rağmen bunlardan sadece birini değerlendirdik. Rakipte karşılaşmada iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. Kalemizde gol görseydik sıkıntı yaşayabilirdik. Son vuruşlarda daha dikkatli olmalıyız” dedi.

Şimdi hafta sonu deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Hatayspor maçına kilitlendiklerini ifade eden Daşgün, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hatayspor ligin ilk bölümünde iyi bir performans ortaya koydu. Son haftalarda ise iki mağlubiyet aldılar. Sezon öncesi Hatayspor ile aynı yerde kamp yapmıştık. Bu nedenle rakibimizi inceleme fırsatı bulmuştuk. Hatayspor dinamik çok koşan bir ekip. Bizde ligin ilk bölümünde kendi gücümüzü kalitemizi ligde hissettirdik. Hatay deplasmanına da kazanmaya gideceğiz. Orada da düşündüğümüz oyunu uygulayıp evimize mutlu dönmek istiyoruz. Yolumuza kayıpsız devam edip zirvedeki yerimizi korumak istiyoruz  Ligin ilk bölümü bizim için iyi geçti. Ligin ikinci bölümde de ağırlığımızı hissettiririz diye düşünüyorum.” 

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER