Gümüşhanespor ‘da öfke dinmiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta önceki gün deplasmanda konuk olduğu Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Gümüşhanespor’da maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun’a büyük tepki gösteriliyor.

Gümüşhanespor ‘da öfke dinmiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta önceki gün deplasmanda konuk olduğu Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Gümüşhanespor’da maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun’a büyük tepki gösteriliyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Kaya Büyükbayraktar, müsabakanın orta hakemi Mustafa İlker Coşkun’un iki puanlarını alıp gittiğini söyledi. Maçtan önce hakemin kim olduğunu öğrendikten sonra endişeye kapıldıklarını ifade eden Büyükbayraktar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Endişelerimizde de haksız olmadığımız ortaya çıktı. Maçta oyuncularımız iyi bir performans ortaya koydu, öne de geçtik. Karşılaşma boyunca oyunun hâkimi bizdik. Ancak rakip, hakemin yanlı tutumu sonrasında golü buldu. Çabamızda maalesef galibiyet için yeterli olmadı. Bu hakem daha önce de bizim maçlarımızı yönetmişti ve bu maçlarda yine mağdur edilmiştik. Sakaryaspor maçında da bizim puan kaybı yaşamamız için elinden geleni yaptı ve bunda da başarılı oldu”

Coşkun’u görmek istemiyoruz

Galibiyeti hak ettikleri maçtan hakemin hatalı kararları nedeniyle 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade eden Büyükbayraktar, “Maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun iki puanımızı aldı gitti. Coşkun’u artık maçlarımızda görmek istemiyoruz. Şikâyetimizi federasyona ileteceğiz. Emeklerimize yazık edilmesin. Maçlarımızda bundan sonra adaletli yönetim gösterilmesini bekliyoruz” dedi.

Böyle maçlar çok tehlikeli

Şimdi gözlerini yarın oynanacak olan Silivrispor maçına çevirdiklerini de kaydeden Büyükbayraktar sözlerini şöyle tamamladı:”Baktığımızda Silivrispor puan tablosunda en son sırada yer alıyor. Ama rakibin son sırada yer alması bizim çok fazla bir şey fark etmiyor. Bize karşı rakiplerin çok daha farklı bir motivasyonla sahaya çıktıklarını görüyoruz. Bunun bilincindeyiz. Bu bakımdan diğer maçlarda olduğu gibi Silivrispor ile yapacağımız karşılaşmaya da büyük önem veriyoruz. Çünkü bu gibi karşılaşmalar en tehlikeli maçlar. Tek amacımız kazanmak. Oyuncularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Sakaryaspor karşısında yaşadığımız puan kaybını bu müsabakada telafi etmek istiyoruz” dedi.

Gümüş zirveyi teslim etmeyecek

Öte yandan ligin 6. Haftasında yarın evinde Silivrispor’u konuk edecek Gümüşhanespor bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından Sakaryaspor beraberliğiyle moral bozukluğu yaşayan Kırmızı- Beyazlılar yarınki maçtan galibiyetle ayrılıp hem takımdaki moral havasını yeniden yükseltmek hem de zirvedeki yerini korumak istiyor.

Yarın 14:30 da Yenişehir stadında oynanacak olan Gümüşhanespor -Silivrispor maçını Ankara Bölgesinden R.Alkım Aksoy yönetecek. Aksoy’un yardımcılıklarını ise Özcan Sultanoğlu (Van) ve Emir Kılıçarslan (Zonguldak) yapacak.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER