Gümüşhanespor hocasıyla yollarını ayırdı

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş'de teknik direktör Ahmet Özen ile yollar ayrıldı.

Gümüşhanespor hocasıyla yollarını ayırdı

Kırmızı beyazlı temsilcimizin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada 3 Ağustos 2023 tarihinde takımın başına geçen Futbol A Takım Teknik Direktörü Ahmet Özen ile sözleşmesinin sonlandırılması konusunda anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Açıklamada "Kendisine bugüne kadar gösterdiği çaba ve çalışmalarından dolayı teşekkür eder, gelecek kariyerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Son olarak ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Edirnespor'a 3-1 mağlup olan ve bu sezon ligde oynadığı 15 müsabakada 2 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 13 puan toplayan, 10 gol atıp kalesinde 24 gol gören temsilcimiz grubunda 13.sırada yer alıyor.


 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 08:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamza
hamza - 3 ay Önce

Bu saaten sonra kime getirirseniz getirin yolun sonu bal ligi

Futbol dehası
Futbol dehası - 3 ay Önce

Ercan Çimen başkana söyleyin o tanıyor Ankara da yaşayan aslen Köseli olan spor Bilimleri akademisyeni aynı zamanda doktora yapan kişiyi getirsin

yorum-29
yorum-29 - 3 ay Önce

Çok doğru fakat çokta geç kalınmış bir karar.İnşAllah dipte köşede kalmış daha kötü bir hoca getirmezler takımın başına.Benim fikrim SEZGİN KÖPRÜLÜ en doğru karar olur ama yook onu ancak sıkıştıklarında bedavaya çağırırlar..

SIRADAKİ HABER