Gümüşhanespor temkinli

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Gümüşhanespor, gözünü ligde son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor’a çevirdi.

Gümüşhanespor temkinli
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Gümüşhanespor, gözünü ligde son sırada yer alan Kayseri Erciyesspor’a çevirdi.

Başkan Büyükbayraktar, “Rakibi küçük görmek, hafife almak gibi bir yanılgıya düşmeyeceğiz. İşi sıkı tutacağız. Tek amacımız kazanıp yolumuza devam etmek” dedi

Kırmızı-Beyazlılar, ligde geride kalan 5 maç sonunda puan alma başarısı gösteremeyen ve ligin dibine demir atan zayıf rakibi karşısında sürpriz yaşamak istemiyor. Bu maça geçen haftaki Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetin vermiş olduğu moralle çıkacak olan Gümüşhanespor’da Başkan Kaya Büyükbayraktar, rakibi küçük görmek, hafife almak gibi bir yanılgıya düşmeyeceklerini söyledi.

Geçen hafta Ankaragücü karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını ifade eden Büyükbayraktar, “Ankaragücü hepimizin bildiği Süper Lig görmüş bu sezon içinde iyi bir kadro oluşturmuş bir ekip. Böyle bir ekip karşısında oyuncularımız iyi bir mücadele ortaya koydu. İnanmış bir ekip vardı sahada. Bu beklediğimiz görüntüydü.  Daha çok kazanmak isteyen bizdik.  Maçın başında 2-0’ı yakalayınca işimiz kolaylaştı. Daha farklı bir skorla da sahadan galip ayrılabilirdik.  Çok önemli bir galibiyet elde ettik. En önemlisi de takım ruhunu yakaladık. Takım olduk” dedi.

Bu hafta sonu saha seyircileri önünde konuk edecekleri K.Erciyesspor maçına büyük önem verdiklerini dile getiren Büyükbayraktar, “Erciyes ilk 5 maçını kaybetti. Ancak bu bizi rehavete itmez. Rakibi küçük görmek, hafife almak gibi bir yanılgıya düşmeyeceğiz. Ankaragücü maçına nasıl çıkmışsak o maçada aynı şekilde çıkacağız. Her maçın anlamı büyük. Kayseri Erciyesspor ile oynayacağımız maçın da önemi büyük. İşi sıkı tutacağız. Tek amacımız kazanıp yolumuza devam etmek” dedi.

Büyükbayraktar, son olarak Ankaragücü deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER