Gümüşhanespor’da neşeli idman

Karşıyakaspor maçında alınan 5-0’lık farklı galibiyetin ardından Tekke köyündeki kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. 

Gümüşhanespor’da neşeli idman

Karşıyakaspor maçında alınan 5-0’lık farklı galibiyetin ardından Tekke köyündeki kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. 

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bugsaşspor mücadelesi için Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Gümüşhanespor’un dünkü antrenmanında kurban kesildi, dua edildi. Antrenmanda ayrıca doğum günleri olan Ziya Şakar ve Mehmet Cansın için pasta kesilip futbolculara ikram edildi.

Takımdaki olumlu hava yöneticilerin açıklamalarına da yansırken, Başkan Kaya Büyükbayraktar, oyuncuların göstermiş olduğu performanstan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Tam bir takım olduk diyebilirim” dedi.

Kurban Kesildi, Doğum Günü Kutlandı

Başkan Büyükbayraktar Gümüşkoza’ya yaptığı açıklamada “Bugünkü antrenmanımız çok güzel geçti. Hem kurban kestik, hem de Mehmet Cansın ve Ziya’nın doğum günlerini kutladık. Hava güzeldi, oyuncularımızın hırsı güzeldi, bizler için çok güzel bir gün oldu. Takımımız zengin bir kadroya sahip. İki oyuncumuz sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta oynayamadı. Ona rağmen yerlerine görev yapan oyuncularımız çok iyi bir performans gösterdiler. İyi bir futbol, keyif verici bir oyun ile birlikte güzel bir skor elde ettik. Liderliği yeniden ele geçirmiş olduk” diye konuştu.

“Tam Bir Takım Olduk” 

Karşıyaka maçında yaşananların kendilerini takım olma anlamında da son derece memnun ettiğini dile getiren Başkan Büyükbayraktar, “Tam bir takım olduk. Müthiş bir uyum, ahenk ve kardeşlik var. Golü atan santrafor kardeşimiz yedek kulübesine koşuyor ve orada oturan santrafora sarılıyor. Bu hareket golü kimin attığının, kimin oynadığının değil önemli olan takımın başarısı olduğunu gösteriyor. Tam bir uyum var ve bizde, o takım ruhunu yakaladık” diye konuştu. 

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER