Gümüşhanespor’da ödemeler yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yeni oluşan yönetim kuruyla birlikte, özellikle ekonomik beklentilerin olduğu temsilcimiz Gümüşhanespor’da ödemeler yapılmaya başlandı.

Gümüşhanespor’da ödemeler yapıldı

Geçtiğimiz günlerde yeni oluşan yönetim kuruyla birlikte, özellikle ekonomik beklentilerin olduğu temsilcimiz Gümüşhanespor’da ödemeler yapılmaya başlandı.

Son 15 gündür tüm mesailerini Gümüşhanespor için harcadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Cengiz Fırat, “İkinci yarı için anlaşmaya vardığımız mevcut kadromuzdaki futbolcu kardeşlerimize taahhüt ettiğimiz paraları bugün itibariyle hesaplarına geçti” dedi.

“KULÜBÜN BORCUNU ERİTİYORUZ”

Sadece futbolcuların ödemesiyle uğraşmadıklarını kulübün birçok ekonomik sorunuyla uğraştıklarını belirten Başkan Fırat, “Son birkaç gündür özellikle sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara çok üzülüyorum. Biz insanlardan sabırdan başka bir şey istemedik. Daha görevi devralalı 15 gün oldu. Bu süreçte kulübün 8,5 milyonluk borcunu 2,5 milyonlara çektik. Günümüz ekonomik şartlarında bunlar kolay işler değil. Görevi devraldığımız gün ne söz verdiysek, sözümüzün arkasındayız. Bize verilen sözler vardı. Bizim gösterdiğimiz hassasiyeti şehrimizin büyüklerinden de bekliyoruz. Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar Mali İşlerden Sorumlu yönetici arkadaşımız haricinde hiçbir yönetici arkadaşımdan tek kuruş almadım. Tamamını kendi imkanlarımla karşıladım” şeklinde konuştu.

“KULÜPLERE HER GÜN PARA LAZIM”

Sezon başında veya ikinci yarı başında yapılan ödemelerin rutin ödemeler olduğunu ancak bunlarla kulüp idare edilemeyeceğinin altını çizen Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Cengiz Fırat, “Profesyonel kulüplere her gün para lazım. Uzun yıllardır edindiğim tecrübelerle bunları söylüyorum. Devasa bir tesis, onlarca insanın yemesi, içmesi, ısınması, barınması, deplasmanı vs. bunların tamamı ekonomi. Çok acil ödemeleri şahsım yaptım. Bu arada dediğim gibi kulübümüzün sırtında büyük bir kambur olan borcunu çok çok aşağılara çektik. Ama tüm kamuoyu takdir eder ki, hiçbir profesyonel kulüp tek bir kişinin harcamasıyla yürümez. Biz şehir olarak takımımızı sahiplenmemiz gerekiyor. Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İlk görüşmemizde ilimiz şartlarına göre ciddi bir destek sözü verdiler. Sanırım yakın bir zamanda söz verdikleri desteği kulübümüze ulaştıracaklar. Bu tür sahiplenmeleri çok önemsiyor ve her platformda artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurettin saraç
Nurettin saraç - 4 yıl Önce

Başkan ağzına sağlık çok güzel ifade ettiniz. İnşAllah bu sözlerinizden inşAllah herkes alması gerekeni alır.

SIRADAKİ HABER