Gümüşhanespor’dan Filistin temalı formalar için duyarlılık talebi

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin Filistin temalı formalarından 23 tane satılması hayal kırıklığına sebep oldu.

Gümüşhanespor’dan Filistin temalı formalar için duyarlılık talebi

Geçtiğimiz haftalarda sahasında karşılaştığı Kırıkkale müsabakasında Filistin temalı özel formasıyla çıkan Gümüşhanespor’un formaları Filistin’e yardım olarak bağışlanmak üzere 729 TL’den satışa sunulmuştu.

İsrail’in Filistin ve özellikle Gazze’de aylardır sürdürdüğü katliam ve soykırımda genç, yaşlı, çocuk, kadın, erkek demeden binlerce insanı katletmesine karşın anlamlı bir kampanya düzenleyen Gümüşhanespor, forma satışlarının beklenilen düzeyde olmadığını belirterek Gümüşhanelileri daha duyarlı olmaya davet etti.

Kulüpten yapılan açıklamada aylardır bombaların altında kalan Filistin halkına destek amacıyla özel olarak üretilen formaların satışının beklenen ilgiyi görmediği belirtilerek, “Filistin temalı formalarımız, insan haklarına duyarlı bir duruş sergileme ve Filistin halkına yardım etme amacıyla tasarlanmıştır. Ancak maalesef beklediğimiz ilgiyi göremedik. Bu durum, taraftarlarımızın ve toplumun genel tutumunu değil, belki de formaların tanıtımında eksikliklerimizi yansıtabilir” denildi.

Taraftarlardan ve futbolseverlerden bu özel formaları benimsemelerini ve Filistin'e yapılan yardım kampanyalarına katkıda bulunmalarını isteyen kulüp yönetimi, sosyal sorumluluk projelerine olan katkılarını artırmak ve toplumsal bilinci yükseltmek adına bu tip etkinlikleri artıracaklarını kaydetti.

https://gumushanespor.org/product/filistin-temali-ozel-forma/

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 11:32

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER