Gümüşhanespor'un Kardeş Taraftarları

Hafta sonu oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Gümüşhanespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor müsabakasında tribündeki en anlamlı taraftarlar Gümüşhane Torulspor’lu voleybolcular oldu.

Gümüşhanespor'un Kardeş Taraftarları
Hafta sonu oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Gümüşhanespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor müsabakasında tribündeki en anlamlı taraftar grubu Gümüşhane Torulspor’lu voleybolcular oldu.

Antrenör Bahadır Aksoy ve kulüp yönetimiyle birlikte tam kadro kardeş takımının müsabakasını izlemeye gelen Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde ki temsilcimiz Gümüşhane Torulspor, maç saatinde kahvelerde okey taşı dizen duyarsız taraftarlara en güzel cevabı verdi.

Erzurum’un taraftar grubunun sataşmasına kadar 3-5 gencin ses çıkardığı Gümüşhanespor tribününde çekirdek çıtlatan taraftarlara inat zaman zaman tezahüratta yapan Gümüşhane Torulspor’lu sporcular, sporun kardeşlik olduğunun en güzel kanıtı oldu.

Gümüşhanespor’un her zaman yanında olduklarını vurgulayan Torul Gençlerbirliği antrenör Bahadır Aksoy, “Gümüşhane Torulspor Voleybol takımı olarak bugün Gümüşhanespor’un yanındayız. Gümüşhanespor bizim de bir parçamız. Bundan sonraki maçlara da elimizden geldiği kadar tribünden takip etmeye çalışacağız. Gümüşhanespor’a Spor Toto 3.lig, 3. grupta başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2012, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER