Gümüş'te Yoğun Tempo

Kızılcahamam’da kampa giren Kırmızı-Beyazlılar, günde sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yapıyor

Gümüş'te Yoğun Tempo
Teknik Direktör Gürses Kılıç, “İyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. İnşallah Gümüşhanespor, yeni sezonda taraftarının da desteğiyle iyi yerlere gelecek” ifadelerini kullandı

YARAR SAĞLAYACAK

Kendi tesislerinde yaklaşık 10 gün süren çalışmaların ardından Kızılcahamam’a giden ve kampa giren Gümüşhanespor, günde sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yapıyor. Kızılcahamam kampının yararlı geçtiğini söyleyen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Gürses Kılıç, "Kamp dönemimiz çok iyi gidiyor. Günde sabah ve akşam olmak üzere iki idman yapıyoruz. Kendi tesislerimizde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapmıştık. Kızılcahamam kampımızda ise teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yapıyoruz. Bu kamp çalışmalarımız eski ve yeni oyuncularımızın birbirleriyle kaynaşması yönünden de bize büyük yarar sağlayacak" diye konuştu.

EKSİKSİZ OLACAĞIZ

Futbolcularının büyük bir zevk ve coşkuyla çalıştığını belirten Kılıç, “Bu çalışma isteği ve arzusu bizi mutlu ediyor. Takımda 3. Ligler’den gelen tanımadığım oyuncularda var. Şuanda hem oyuncuları tanıyoruz, hem de eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımız sorunsuz devam ediyor” dedi. Bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transfer çalışmalarının devam ettiğini de kaydeden Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı: “Yönetim kurulumuza transfer konusunda gerekli raporumu verdim. Onlarda takıma iki kanat, ortasaha ve forvete oyuncu transferi için çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda bu transferin gerçekleştirilerek eksiksiz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah Gümüşhanespor, yeni sezonda taraftarının da desteğiyle iyi yerlere gelecek."

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER