Gümüş’ten yeni transferler

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni sezon öncesinde Ersan Kuşakçı ve Fırat Çakmak ile anlaşmaya vardı.

Gümüş’ten yeni transferler
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yeni sezon öncesinde Ersan Kuşakçı ve kaleci Fırat Çakmak ile anlaşmaya vardı.

Stoper mevkisinde oynayan 1992 Almanya doğumlu futbolcu ile yapılan görüşmeler sonrasında her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Ersan Türkiye’de Adıyamanspor, Altay ve Göztepe’de forma giymişti.

Ersan ile kadrosunu güçlendiren Kırmızı-Beyazlılar transferde önceliğini kaleye ve santrafora vermeye başladı. Bu iki bölge için harekete geçen Gümüşhanespor yönetimi kısa sürede bu bölgeler içinde takviye yapması bekleniyor. Bu iki mevkiye alınacak isimlerden sonra alteranatf olarak bazı mevkilere takviye yapılacak.

GÜMÜŞ KALEYİ SAĞLAMA ALDI

Kırmızı-Beyazlılar kaleci sorununu Kocaeli Birlik’ten Fırat Çakmak’ı transfer ederek çözdü.

Geçtiğimiz günlerde Atilla Koca ile prensip anlaşmasına varılmasına rağmen son dakikada vazgeçilen transferin ardından arayışlarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar kaleci sorununu Kocaeli Birlik’ten Fırat Çakmak’ı transfer ederek çözdü.

Yeni sezon öncesi kaleyi tecrübeli ellere teslim eden Gümüşhanespor yönetimi diğer mevkiler için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, özellikle iyi bir forvet ve savunma oyuncusunu kadrosuna katarak gücüne güç katmak istiyor.  Gümüşhanespor, Kızılcahamam kampına kadar forvet ve stoper transferini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER