Gümüş'ün Morali Yerinde

Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanspor, Kahramanmaraşspor karşısında alınan galibiyet sevincini yaşıyor.

Gümüş'ün Morali Yerinde
Spor Toto 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanspor, Kahramanmaraşspor karşısında alınan galibiyet sevincini yaşıyor.

Teknik Direktör Gürses Kılıç, “Kahramanmaraşspor karşısında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Çıkışımız sürecek” ifadelerini kullandı.

“MORAL BULDULAR”

Ligdeki ilk galibiyetine önceki gün deplasmanda karşı karşıya geldiği Kahramanmaraşspor’u tek golle devirerek son veren Gümüşhanespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Ligdeki ilk iki maçından 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Gümüşhanespor’da zorlu Kahramanmaraşspor karşısında alınan galibiyet moralleri yerine getirirken, teknik direktör Gürses Kılıç, Kahramanmaraşspor karşısında istedikleri ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

“ÖNCE DURDURDUK”

Kılıç, “Kahramanmaraşspor, Ankaragücü ve Göztepe yenilgilerinin ardından bizimle oynayacakları 90 dakikaya mutlak kazanmak adına çıktılar. Maça da tempolu başladılar. Bizim amacımız önce rakibi durdurmak sonra da istediğimiz almaktı. Hesaplarımız buydu ve bu istediklerimizde oldu. İlk yarıda rakibe gol izni vermedik. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyunda üstünlüğümüzü ele geçirdik. Oyunun son bölümünde attığımız golle de 3 puanı hanemize yazdırdık” dedi.

“5 FARKLI OYUNCU”

Kahramanmaraşspor karşısında farklı oyuncularla sahaya çıktıklarını ifade eden Kılıç sözlerini şöyle noktaladı: “Transferin son gününde renklerimize kattığımız oyuncularla kadromuzu tamamlamıştık. Bu nedenle yavaş yavaş hem fiziksel hem de uyum olarak istenilen seviyeye geliyoruz. İlk iki maçımıza nazaran bu karşılaşmada 5 farklı oyuncumuz sahada görev aldı. Bu da ister istemez bir uyum sorunun yaşanmasına neden oluyor. Ancak oyuncularımızın büyük özverisiyle bu uyum sorununu en aza indirdik. Maraş karşısında hak ettiğimiz galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum. Çıkışımız sürecek.”

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER