Gümüş’ün yeni teknik patronu Hasan Uğur Kardal oldu

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele edecek temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, teknik direktörlük koltuğuna Eynesil Belediyespor'un eski teknik direktörü Hasan Uğur Kardal’ı getirdi.

Gümüş’ün yeni teknik patronu Hasan Uğur Kardal oldu

Kırmızı beyazlı temsilcimizde Murat Parlak’ın istifasının ardından teknik direktör arayışı sona erdi ve Gümüşhanespor yönetimi teknik direktörlük pozisyonu için yeni bir anlaşmaya vardı.

Kulüpten yapılan açıklamada teknik direktörlük koltuğuna 1 yıllığına Eynesil Belediyespor'un eski teknik direktörü Hasan Uğur Kardal’ın getirildiği, Kardal’ın futbol camiasında deneyimli bir isim olduğu ve başarılı bir kariyere sahip olduğu belirtildi.

Kardal'ın liderlik becerilerine, futbol bilgisine ve tecrübesine güvendiklerini ifade eden Gümüşhanespor yönetimi, açıklamasında “Yeni teknik direktörümüzle birlikte, Gümüşhanespor'un başarısı için sıkı bir çalışma ve motivasyon dolu bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Hasan Uğur Kardal'ın ekip üzerindeki etkisi ve futbolculardaki gelişimiyle birlikte, kulübümüzün hedeflerine ulaşacağına inanıyoruz. Hasan Uğur Kardal ile yapılan anlaşma, kulübümüzün ilerlemesi ve başarıya ulaşması adına önemli bir adımdır. Kendisine hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ad
ad - 11 ay Önce

acaba yabancıların kucağına oturmayı ne çok seviynuz

SIRADAKİ HABER