'Hedefsiz bir takım olamayız'

Geçtiğimiz sezonu Play-Off finali oynayıp kaybetmemize rağmen futbolseverlerin gönüllerinde taht kuran 2.Lig temsilcimiz Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

'Hedefsiz bir takım olamayız'
Geçtiğimiz sezonu Play-Off finali oynayıp kaybetmemize rağmen futbolseverlerin gönüllerinde taht kuran 2.Lig temsilcimiz Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

Her yeni sezonun yeni umut olduğunu ve öncesinde yakalanan başarının üzerine çıkmalarını hedef koyduklarını ifade eden başkan Büyükbayraktar; “Geçtiğimiz sezon çok önemli bir başarı yakalamamıza rağmen, başarımızı şampiyonlukla taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşadık ancak oraya takılı kalamayız. Geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan Play-Off finali, hedefimizi büyütürken sorumluluğumuzu da fazlasıyla artırdı. Ülkemizin ve Avrupa’nın dört bir yanında bizim yanımızda olmak için Kayseri’ye akın eden vefakar taraftarlarımıza gurur duyacakları bir takım hazırlamak bizim önceliğimiz. Kimse merak etmesin, ihtiyacımız olan her mevkii için birçok isimle görüşüyoruz. Değerlerimize en uygun isimleri renklerimize bağlayacağız” şeklinde konuştu.

‘HEDEFİMİZ NET: 1.LİG’

Yeni sezon yapılanması hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Kaya Büyükbayraktar; “Bütün planlamamızı 1.Lige çıkmak üzerine yapıyoruz. Hedefimiz ve çalışmalarımız bu doğrultuda. Güzel bir sezonu beraber geçirdiğimiz Fatih Akyel hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırıp Tarık Daşgün hocamızla yola devam etme kararı aldık. Hocamızı belirledikten sonra vakit kaybetmeden transfer çalışmalarımıza başladık. Çok titiz bir çalışma yürütüyoruz. İmza attırdığımız, anlaştığımız ve anlaşmaya yakın olduğumuz isimler var. Transferlerimizi yaparken kadromuza katmayı düşündüğümüz isimlerin sadece futbolculuğuna bakmıyoruz. Bizim için öncelik karakter. Çünkü biz hedefi olan bir takımız. Eğer hedefiniz varsa bu yolda mutlak suretle sağlam karakterlerle yürümelisiniz. Transferlerimiz bu yüzden zaman alacak” dedi.

‘HAZIRLIKLARIMIZA TAM KADRO BAŞLAMAK İSTİYORUZ’

Takım olmanın başarıda önemli bir etken olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar; “Her sektörde başarının en önemli anahtarı ekip çalışmasıdır. Bu açıdan sezon başı hazırlıklarımıza tam kadro olarak başlayıp, ilk maçımıza kenetlenmiş bir ekip olarak çıkmak istiyoruz. Umut ediyorum ki, ilk antrenmanımıza tamamı olmasa da, birçok transferimizi tamamlayarak çıkacağız” ifadelerini kullandı.

‘TARATARLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Yeni sezon öncesi taraftarlara da destek çağrısında bulunan Kaya Büyükbayraktar; “Sporun hangi dalı olursa olsun, taraftarla anlam kazanıyor ve güzelleşiyor. Biz bu güzelliği Kayseri’de ki finalde yaşadık. Hatta normal sezonda çok fazla kendini hissedemediğimiz taraftar desteğini PlayOff müsabakalarında gerek Gümüşhane’de gerekse deplasmanlarda fazlasıyla yanımızda hissettik. Oyuncularımız da, taraftar desteğini arkalarında hissettiklerinde neler yapabileceklerini ortaya koydular. Unutmamalıyız ki, Gümüşhanespor hiç kimsenin takımı değil, Gümüşhanelilerin takımıdır. Bu sebeple taraftarlarımızı sezonun ilk karşılaşmasından itibaren yanımızda görmek istiyoruz. Büyük hedeflerimize taraftarlarımızın vereceği destekle sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Taraftarlarımızdan sabır ve destek istiyoruz” diye konuştu.

‘ABİ VE BABA ÇALHANOĞLU GÜMÜŞHANE’YE GELECEK’

Başkan Büyükbayraktar, açıklamalarının son bölümünde yeni transfer Muhammet Çalhanoğlu’nun 18 veya 19 Temmuz’daki imza törenine abisi Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu’nun ve babası Hüseyin Çalhanoğlu’nun katılacağını ifade etti.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER