Kaptan Koç: Bize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin Gümüşhaneli kaptanı Taner Koç, taraftarlara seslenerek “Lütfen bize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin” dedi.

Kaptan Koç: Bize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin

Ligde 11 haftada 2 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 12 puanla 9.sırada yer alan temsilcimiz attığı 8 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü.

Bu haftayı bay geçen ve önümüzdeki hafta deplasmanda Aliağa Futbol A.Ş takımıyla karşılaşacak temsilcimizde Gümüşhane’nin evladı olan 29 forma nuımaralı kaptan Taner Koç, takım olarak Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmek ve başarılar elde etmek için büyük bir mücadele verdiklerini söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde yaşanan zorluklara rağmen takım olarak birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını ifade eden Koç, “Bu sezonki performansımızı değerlendirdiğimizde, elbette bazı zorluklarla karşılaştık. Ancak, bu zorlukları aşmak için her maça büyük bir motivasyonla çıkıyoruz. Takımımızın sahadaki mücadelesini gördükçe gurur duyuyorum. Oyuncularımızın disiplini, hırsı ve takım ruhu, bizi daha da güçlendiriyor. Elbette, bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak, bu durum bizi yıldırmak yerine daha da motive ediyor. Çünkü biz biliyoruz ki, her maçta en iyisini yapmak için sahaya çıkıyoruz. Gümüşhanespor olarak, sadece sonuçlara değil, performansımıza da odaklanıyoruz. Kendi potansiyelimizi en iyi şekilde ortaya koyduğumuzda, başarılar da kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Takım olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmalarının yanında taraftarların da kendilerine olan desteğinin büyük bir önem taşıdığını dile getiren Koç, “Gümüşhanespor taraftarları her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Bu destek, bize ekstra motivasyon sağlıyor ve sahada daha da hırslı olmamızı sağlıyor. Gümüşhanespor olarak, tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin inancı ve desteği, bizim için önemli bir güç kaynağıdır. Bu sezonun geri kalanında da sizlerin desteğiyle daha da ileriye gitmek ve başarılar elde etmek için mücadele edeceğiz. Takım olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz. Eksikliklerimizi gözden geçiriyor, hatalarımızdan ders çıkarıyoruz. Antrenmanlarda sıkı bir şekilde çalışarak takım olarak daha da güçleniyoruz. Birbirimize olan güvenimiz ve dayanışmamız, bizi daha da motive ediyor” ifadelerini kullandı.

Kaptan Koç, Gümüşhanespor olarak sahada en iyi mücadeleyi vermek ve şehri en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını, her maçın bir fırsat olduğunu ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için var güçleriyle mücadele edeceklerini belirterek şunları söyledi: “Son olarak, Gümüşhanespor'u destekleyen tüm taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen bize olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeyin. Sizlerin desteğiyle daha da güçleniyoruz ve başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz. Takım olarak, sizlere layık olabilmek için sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Gümüşhanespor olarak, bu sezonu başarıyla tamamlamak ve şehrimizi gururlandırmak için çalışıyoruz. Sizlerin desteğiyle daha da ileriye gideceğimize inancımız tam. Birlikte başaracağız!”

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2023, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER