Karagöz'den Teşekkür

Gümüşhanespor Kulübü eski Başkanı Kurban Karagöz, 6 yıl boyunca onurunu ve gururunu yaşadığı, birçok sevinci ve hüznü arkasında bıraktığını belirterek, "Bu onurlu görevde yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmayacağım." dedi.

Karagöz'den Teşekkür
Gümüşhanespor Kulübü eski Başkanı Kurban Karagöz, 6 yıl boyunca onurunu ve gururunu yaşadığı, birçok sevinci ve hüznü arkasında bıraktığını belirterek, "Bu onurlu görevde yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmayacağım." dedi.

Karagöz’ün mesajı şu şekilde:

“Gümüşhaneliler ve spor ailesi,
 
Altı yıldır kesintisiz olarak sürdürmekte olduğum Gümüşhanespor Kulübü başkanlığını 24.06.2012 tarihinde yapılan olağan genel kurul’da aday olmayacağımı belirttiğim üzere Kulüp Başkanlığı görevim nihayete ermiştir. 6  yıl boyunca onurunu ve gururunu yaşadığım birçok sevinci hüznü arkamda bırakıyorum.  Bu onurlu görevde yaşadıklarımı ömrüm boyunca unutmayacağım.
 
Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemeyen Gümüşhane Valilerimiz Sayın Veysel Dalmaz, Sayın Enver Salihoğlu ve Sayın Dr. Yusuf Madya’ya Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Canlı  İl Emniyet Müdürlerimiz Sayın  Ali Tom, Sayın Kamil Şanlı ve Sayın Hüseyin Ümit Yüksel’e Onursal Başkanımız Sayın Osman Akgül ve Değerli Kardeşim İş Adamı Sayın Salih Çimen’e, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlarımız Sayın Haluk Ulusoy, Sayın Rahmetli Hasan Doğan, Sayın Mahmut Özgener, Sayın Mehmet Ali Aydınlar ve Sayın Yıldırım Demirören’e,Gümüşhane ilçe Kaymakam ve Belediye Başkanlarına, Gençlik ve Spor İl Müdürlerimiz Sayın Coşkun Çildoğan, Sayın Osman Turan, Sayın Mehmet Bayansalduz, Sayın Burhanettin Kaya ve Sayın İsrafil Aslan’a, il içinde ve dışında bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarına, Basın Camiasına Trabzon Basınından Günebakış Gazetesi, Haber61, Karadeniz Gazetesi, İlkhaber Gazetesi, Kuzey Ekspres Gazetesi ve Taka Gazetesi çalışanlarına ve yönetimine, Gümüşhane yerel haber’den Kuşakkaya, Gümüşkoza, gümüşkent, Demokrat Gazetesi, www.gumushane.gen.tr, Gümüşhane haber gazetesi, gündoğumu, haber29, Gümüşhaneli gençlik grubu Gadalar’a, Gümüşhane Halkına ve Türkiye Futbol Federasyonu Futbol ailesinin tamamına teşekkür eder saygılarımı sunarım. İsmini söyleme imkanı bulamadığım tüm değerli dostlarıma da teşekkürlerimi sunarım.
 
Bundan sonraki süreçte spor ailesinden ve futboldan kopmayacağım.

Görev süremiz boyunca benimle birlikte görev yapan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma kulüp çalışanlarına teknik ekiplere futbolcu kardeşlerime teşekkür ederim.

Yeni başkanımız Sayın İdris Çimen ve ekibine başarılar dilerim.”
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2012, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER