Koç: Kendinize gelin

Gümüşhane Taraftarlar Derneği Başkanı Remzi Miraç Koç, son günlerde sosyal medyada dolaşan yorumlara, bazı şehirlerin kendini bilmez yerel basınına ve Türkiye’de birbirine futbol dersi verip şikeden maç satmaktan bahseden dürüstlük timsallerine bakıp amaçlarının ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Koç: Kendinize gelin

Gümüşhane Taraftarlar Derneği Başkanı Remzi Miraç Koç, son günlerde sosyal medyada dolaşan yorumlara, bazı şehirlerin kendini bilmez yerel basınına ve Türkiye’de birbirine futbol dersi verip şikeden maç satmaktan bahseden dürüstlük timsallerine bakıp amaçlarının ne olduğunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Gümüşhanespor futbol kulübü olarak yıllardır 2.lige ambargo koyup finaller oynamış bir kulübü olduklarını kaydeden Koç, “Kimsenin Gümüşhanespor'umuzu veyahut Gümüşhane'mizi küçük görme gibi bir haddi olamaz. Kendinize gelin!” dedi.

Haftalardır serzenişte bulunduklarını, komşu şehirlerine küstüklerini, kızdıklarını, olmayacak futbol karşılaşmaları gördükleri ve hep sustuklarını ifade eden Koç, “Lakin bugün konuşmanın zamanı olduğunu düşünerek hepsi olmasa da fotoğrafta bazı karşılaşma sonuçlarını paylaşıyoruz. Bu karşılaşma sonuçlarına bakıp kimler kimlere maç vermiş kimler kendine nasıl yazık etmiş görebilirsiniz. Kocaelispor kulübü büyük bir camiadır ve Gümüşhane’nin çoğunluk bir nüfus kitlesine sahip olduğu şehrimizdir. Spor kulübü başkanı hemşerimiz Engin Koyun olması münasebetiyle olmadık ithamlarla Kocaeli şehrine yapmış olduğu hizmetleri, başarılarını bir çırpıda silip atmaya çalışan bir grup cenah mevcuttur. Hem içerde yerel basın adı altında hem şehir dışından saldırılara maruz kalmakta. Gümüşhanespor'umuz iç sahadaki Kocaeli maçında güzel futboluyla galip gelmiştir. Bu da demek oluyor ki düşme potasındaki takımımız daha hırslı ve azimli bir şekilde maça çıkacaktır. Kocaelispor ise playoff garantilemiş ve hazırlık sürecine girmiş bir kulüp olmakla beraber tam kadro maça çıksın gibi yorumlar görmekte ve gülmekteyiz. Herhangi bir sakatlık yaşanması durumunda 1.lig hayallerini suya düşürmek mi yoksa rotasyonlu bir kadro ile sahaya çıkıp hem de hiçbir iddiası önemi olmayan bir maç için riske girmeli midir diye düşünmeli Kocaelispor taraftarları ! Bütün bunların önemi yok bizim gözümüzde biz inanmış Gümüşhanespor camiası olarak ve takımımız teknik ekibimizle hırsla azimle savaşarak maçı kazanacağımızdan şüphe duymuyoruz. Futbol dostluk kardeşliktir ..Şehir takımları yok olmamalı .. Sosyal medyada Türk Futboluna zarar veren bu tarz ifadelere yer verilmemeli” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2021, 11:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hak Ve Adalet
Hak Ve Adalet - 3 yıl Önce

Değerli arkadaşlar Kocaelinin yerel gazetesi olan SESKOCAELİ gazetesindeki Spor haber sayfasında GÜMÜŞHANESPORU düşürsekmi Bıraksakmı adlı haberin alt yorumlarında Gümüşhanespor aleyhine çok ciddi provake edici yorumlar yazılmaktadır.Belliki düşme hattındaki diğer takım taraftarları kocaeli taraftarı gibi Gümüşhanespor aleyhinde olur olmaz çok kötü yorumlar yaparak ciddi lobi faaliyeti yapmaktadır.Ben her ne kadar Hak ve Adalet rumuzuyla gereken cevapları vermeye çalışmışsamda yeterli olmayabilir.Çok değerli GÜMÜŞHANESPOR taraftarları ve camımızın gereken duyarlılığı gösterip yorumlarıyla mutlak desteklerini bekliyorum.#GÜMÜŞHANESPOR BÜYÜKTÜR

SIRADAKİ HABER