Menemen'e kabus oldu

Gümüşhane, attığı 3 golle takımına turu getiren başarılı oyuncu Rıdvan Koçak’ı konuşuyor.

Menemen'e kabus oldu

Gümüşhane, attığı 3 golle takımına turu getiren başarılı oyuncu Rıdvan Koçak’ı konuşuyor.

Gümüşhane, Menemen Belediyespor müsabakasında peş peşe yenilen goller sonrası bir anda moralleri bozulan takımını attığı gollerle ipten alan, uzatmalarda atılan gole de anında karşılık vererek turu getiren tecrübeli oyuncu Rıdvan Koçak’ı konuşuyor.

İlk karşılaşmada deplasmanda 2-1 mağlup ettiği Menemen Belediyespor ile Gümüşhane’de 3-3 berabere kalarak tur atlayan Gümüşhanespor’da 3 gol atarak yıldızlaşan Rıdvan Koçak duygularını Gümüşkoza’ya anlattı.

“Tur Atlayacağımıza İnancımız Tamdı”

Menemen Belediyespor karşılaşmasında ikinci yarı ile birlikte 10 kişi kalmış rakipleri karşısında bir anda hiç beklemedikleri bir sonuçla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Koçak, “Her zaman olduğu gibi Menemen maçına da kazanacağımıza olan inanç ile birlikte çıktık. Takım olarak kenetlenmiştik. Menemen’de ki galibiyetin rehavetinden midir bilemem ancak aslında maçın ilk yarısında iyi iş çıkaramadık. İkinci yarıda ise oyun tam bizim lehimize döndüğü anda şanssız bir gol yedik. O golün şokunu atlatamadan ikinci golü de ağlarımızda gördük. Ancak kazanacağımıza olan inancımızı kaybetmedik. Allaha şükürler olsun ki onun da yardımıyla golümüzü attık. O ilk golün vermiş olduğu güven ile birlikte ikinci golü de bulduk. Tur atladık derken uzatmaların ilk dakikalarında gelen gole de karşılık verme şansı bana nasip oldu. İlk golün etkisi ile birlikte 3 golle böyle bir sonuca imza atmış olduk.  Çok farklı bir olay ve çok güzel bir duygu. Bu duyguyu taraftarlarımıza yaşattığımız için ben ve arkadaşlarım çok mutluyuz. Bunu hep beraber başardık. Takım halinde çok güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. İnşallah herkese güzel ve keyifli bir maç izletmişizdir” dedi.

“Uzun Süre Unutulmayacak Bir Maçtı”

Karşılaşmanın kendisi için de uzun süre unutulmayacak maçlardan biri olduğunu kaydeden Koçak, “Gerçekten unutulmayacak bir maçtı. Bunu ben daha önce hiç bir yerde yaşamamıştım. İnşallah bu isteği arzuyu final maçına kadar yansıtır şampiyon oluruz. Atmış olduğum goller inşallah bize şampiyonluğu getirir. Biz geçen yılda Play-Off mücadelesini yaşadığımız için bu konuda tecrübeliyiz. Takımda çok bozulmadı Play-Off karşılaşmalarına alışık bir ekibiz. Bu süreçte; takım arkadaşlarımızla, taraftarlarımızla, camiamızla birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bu inancı ve arzumuzu devam ettirirsek şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunun aksini düşünmüyorum zaten” diye konuştu.

“Menemen’i Biz Değil Taraftarımız Yıktı”

Cuma günü Kastamonuspor ile oynanacak olan karşılaşma ile ilgili taraftarlara çağrıda bulunan Koçak, “Bu maçı da alıp inşallah finalde de aynı mücadeleyi göstermek istiyoruz. Kastamonu maçında da taraftarlarımız dualarını eksik etmesinler. İnşallah bu maçta da gol atmak için her şeyimi ortaya koyacağım. Taraftarlarımız bize daha çok destek versinler, daha çok inansınlar. Tribünlerimiz boş kalmasın ve her zaman bizim yanımızda olsunlar. Çünkü o zaman bir bütün oluyoruz. Menemen Belediyespor maçını da zaten onların desteği sayesinde aldık. Menemen’i biz değil taraftarımız yıktı” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER