Murat hoca galibiyeti değerlendirdi

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin çiçeği burnundaki teknik patronu Murat Parlak, Kuşadasıspor galibiyetini değerlendirdi.

Murat hoca galibiyeti değerlendirdi

Açıklamasında 7 maçtır kazanamayan, son 3 maçını kaybeden bir takımın sahada isyan ederek kötü gidişe baş kaldırması gerektiğini kaydeden Parlak, “Geçen hafta deplasmanda Kırıkkale gibi bir şehir takımını 3 gol atarak, attığından çok daha fazlasını kaçırarak yenen oyuncu grubum bu hafta da son 3 maçını kazanan ligde yalnızca 1 kez yenilen Kuşadasıspor takımını yüksek direnç koyarak, baskılı oynayarak, kalesinde yalnızca 1 pozisyon vererek yenmeyi başardı. Sahada oyun organizasyonu olan, birlikte oynayan ve maçın son anına kadar temsil ettiği formanın hakkını vermeye çalışan, bize sonuna kadar inanan, iki maçta 6 puan alan oyuncu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

İç sahada en son maçını 1 Mayıs tarihinde kazanan, 5 aydır sahasında galibiyet görmeyen ona rağmen desteğini bir an olsun esirgemeyen büyük Gümüşhanespor taraftarlarına teşekkür eden Parlak, “Ben bu şehre bu şehrin insanlarına yeniden futbolla ilgili heyecanlar, güzel duygular yaşatmak için geldim. Ömrü mücadeleyle geçmiş bir şehrin armasını temsil eden futbol takımı da o şehrin ruhuna uygun olarak mücadeleyi ön plana çıkaracaktır. Onların sonsuz desteği ile Gümüşhane ruhunun sahaya yansıyacağına kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Gürler
Faruk Gürler - 1 yıl Önce

Canım hocam benim ya.. İnşAllah bir gün daha üst düzeyde bir takımda çalışacaksın.

Fatih Yılmaz
Fatih Yılmaz - 1 yıl Önce

Helal olsun hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize.Açık söylemek gerekirse son 3 yıldır ilk defa inanmış ruhunu ortaya koymuş mücadelesini şerefi ve onuruyla formasının alın terini sahaya koyarak oynayan bir Gümüşhanespor u dün sahada izledik gördük onurlandik ve umutlandım.Şimdi söz sırası taraftarda.İnşAllah o stat dahada çoşacak ve çoşkulu günler yaşayacak.Selamlarrrr

SIRADAKİ HABER