Oyuncuları plajda kendisi fırında

Gümüşhanespor’un sevilen siması masör Mehmet Turhan sezon sonundaki boş zamanlarını ekmek fırınında çalışarak değerlendiriyor.

Oyuncuları plajda kendisi fırında

Gümüşhanespor’un sevilen siması masör Mehmet Turhan sezon sonundaki boş zamanlarını ekmek fırınında çalışarak değerlendiriyor.

İki sezon boyunca Gümüşhanespor’da masör olarak başarılı bir şekilde görevini sürdürüp takım oyuncularının yanı sıra taraftarlarında sempatisini kazanan, “Ambulans Mehmet” lakabı takılan masör Mehmet Turhan, yaz tatilini fırında çalışarak geçiriyor.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde ikamet eden ve burada işletilen bir fırında çalışan masör Mehmet Turhan, Vakfıkebir ekmeğini müşterilerine kendi elleriyle sunarak hem ailesinin geçimine hem de fırın sahibine katkıda bulunuyor.

Ekonomik nedenlerden ötürü liglerin tatilde olduğu zamanları fırınlarda çalışarak değerlendirdiğini kaydeden Turhan, “Belki insanlar bizim masörlük yaparak çok paralar kazandığımızı düşünebilirler ama durum hiçte öyle değil. Ben hala kirada duruyorum. İki çocuğumu okutuyorum. Bunların okul masraflarıyla evimin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamam için boş zamanlarımı iyi değerlendirip çalışmak zorundayım” dedi.

Çok sevdiği Gümüşhanespor eşofmanını her zaman olduğu gibi yaz tatillerinde çalıştığı iş yerinde de gururla taşıyan Turhan, Gümüşhanespor’a ve bağlı olduğu kuruma vermiş olduğu değeri bir kez daha gözler önüne sermiş olurken, “Gümüşhane’yi ve Gümüşhanespor taraftarlarını çok seviyorum. İnşallah yakın zamanda yine bir araya gelerek Gümüşhanespor’umuz için elimden gelen bütün özveriyi geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda sürdürmeye çalışacağım” diye konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER