Parlak: İnanılmaz goller kaçırdık

Hafta sonu lider Armoni Alanya Kestelspor’la 0-0 berabere kalan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin teknik patronu Murat Parlak, inanılmaz goller kaçırdıklarını söyledi.

Parlak: İnanılmaz goller kaçırdık

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden ve play-off potasına doğru ilerleyen temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, Armoni Alanya Kestelspor müsabakasında kaçan 3 puana üzülüyor.

Ligin zirvesinde yer alan Alanya Kestelspor maçına sürekli oynayan 4 oyuncudan eksik çıkmalarına karşın çok iyi hazırlandıklarını kaydeden teknik direktör Murat Parlak, “Özellikle ilk yarıda maçı koparabilecek çok net gol pozisyonlarından yararlanamadık. İlk yarı boyunca rakibimizi ceza sahamıza çok fazla yaklaştırmadık. Böyle maçlarda yakaladığımız net gol pozisyonlarını değerlendirmemiz ve skoru bulmamız gerekiyor 2. Yarının başından beri oynadığımız 3 maçta da inanılmaz goller kaçırıyoruz. Bu pozisyonlara girebilmek takımım adına çok değerli ama oynadığımız oyunu daha pozitif hale getirmek ve daha farklı skorlar alabilmek için girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendirmemiz ve o golleri atmamız gerekiyor. 2. yarı zeminin ağır olmasının etkisiyle oyunda zaman zaman düşüşler yaşasak da savunmamızın ve kalecimizin dikkati sayesinde maçtan beraberlikle ayrıldık” dedi.

Armoni Alanya Kestelspor maçında kendilerini mutlu eden, yarınlara daha pozitif bakmalarını sağlayan durumlardan birisinin de takım olgularının daha da güçlenmesi ve kim oynarsa oynasın saha içerisinde her takıma karşı oyun ve pozisyon üstünlüğü kurabildiklerini görmek olduğunu kaydeden Parlak, “Oyun planına son ana kadar sadık kalan rakibe oyun üstünlüğünü kabul ettiren, maçın tamamında yüksek mücadele ortaya koyan ve her zaman her yerde geri adım atmadan dik oynamaya devam eden bütün oyuncularımı kutluyorum. Liderle deplasmanda oynanan maçta beraberlik iyi bir skor gibi görünse de şunun sözünü rahatlıkla verebilirim “Ben bu takımın başında olduğum sürece Gümüşhanespor takımı ve Gümüşhanespor arması oynadığı her maçı kazanmak için oynayacaktır”. Maçlar kazanılır kaybedilir ama bizim oyun organizasyonlarımız, maç planlarımız, taraftarımızla birlikte sahaya yansıttığımız Gümüşhanespor ruhu her zaman kazanmaya yakın taraf olacaktır” diye konuştu.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 1 yıl Önce

O zaman hoca iyi bir santrafor al selamlar

Ali baba
Ali baba - 1 yıl Önce

Hocam 89. dk rakibin kaçırdığı gol çok acemiceydi 1 puan oldukça iyi

H.ESEN
H.ESEN - 1 yıl Önce

Murat Hoca gelince takım ruhu geri geldi.Tek eksiğimiz iyi bir golcü.

Gümüş 29
Gümüş 29 - 1 yıl Önce

Hocam sana güveniyoruz bu işi sen yaparsan olur inşAllah taraftarda kendi üzerine düşeni yapar tribünlerde dolup taşar başarılar diliyorum.

Fatih Yılmaz
Fatih Yılmaz - 1 yıl Önce

Bu takıma etkili bir FORVET ve 10 Numara Playoff yolunda elzemdir.Eldeki golcüler iyi ancak desteğe ihtiyaç var.O zaman kaçan gollere değil atılacak gollere odaklanır daha PARLAK zaferler kaçınılmaz olur.

SIRADAKİ HABER