Puana değil mücadeleye prim

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 3-0 kaybettiğimiz Yılport Samsunspor karşılaşması sonrası, Gümüşhanespor Başkanı Cengiz Fırat, takımımızın sahaya koyduğu mücadeleyi primle ödüllendirdi.

Puana değil mücadeleye prim

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 3-0 kaybettiğimiz Yılport Samsunspor karşılaşması sonrası, Gümüşhanespor Başkanı Cengiz Fırat, takımımızın sahaya koyduğu mücadeleyi primle ödüllendirdi.

Maç esnasında Genel Sekreter Mert Fırat’ın Başkan Fırat’a, ‘Bir günlük idmanla ligimizin en güçlü takımları arasında yer alan Yılport Samsunspor’a karşı verdiği mücadeleyi ödüllendirelim’ teklifine Başkan Fırat’ta onay verince, belirlenen prim tutarı futbolcularımızın hesabına bugün itibariyle yatırıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ve başarının anahtarının sadece puan olmadığına değinen Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Cengiz Fırat; “Oyuncularımız Samsunspor gibi güçlü bir rakiple karşılaştı ve bu karşılaşmaya sadece 1 günlük idman ile çıktı. Biz sahadaki oyunun sonucuna; yenilgi, beraberlik veya galibiyet olarak bakmıyoruz. Başarının anahtarı burada değil. Başarı forması için mücadele edenlerle gelir. O gün o sahada forması ve birbirleri için mücadele eden oyuncu grubu vardı. Bu verdikleri mücadele sonucunda böyle bir karar aldık. Hafta sonu çok önemli bir maçımız var. Buradan oyuncularıma şunu söylemek istiyorum. Bizim için aldığınız sonuçlar değil, verdiğiniz mücadele önemli. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncularımızı gördükten sonra sonuç bizim için ikinci planda kalıyor. Hafta sonu da beklediğimiz, oyuncularımızın sahaya aynı mücadeleyi koyması. Üzerlerinde baskı, stres olmasın. Biz mücadelemizi verdikten sonra kamuoyu da arkamızda olacaktır. Yensek de yenilsek de aslanlar gibi mücadele ettikten sonra gerisi teferruattır. Ben oyuncu grubuma ve hocalarıma sonsuz güveniyorum. Hafta sonu da bize yakışan mücadeleyi gösterip, güzel bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyor, takımınıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“Biraz daha sabır, sonuna geldik”

Transfer tahtasının açılmasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Fırat; “Kamuoyunun ve taraftarlarımızın beklentilerini biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız gece-gündüz devam ediyor. Biz taraftarlarımızdan biraz daha zaman rica ediyoruz. Her şeyi açıklamamız, sürecin sağlıklı işlemesi sebebiyle mümkün değil. Ancak sonuna yaklaştık diyebiliriz. Söz verdiğimiz gibi transfer tahtasını açacağız. Sadece az da olsa biraz daha zamanımız var. Geç olsun ama sonu güzel olsun” ifadelerini kullandı.

“Transferle ilgili hazırlıklarımız tamam”

Transfer tahtası açıldıktan sonra futbolcu arayışıyla zaman kaybı yaşamayacaklarını de ifade eden Başkan Fırat; “Doğal olarak bazı taraftarlarımızda ‘herkes takımını kurdu futbolcu nereden bulacağız’ endişesi var. Kimse merak etmesin teknik heyetimiz ile transfer komitemizin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalar neticesinde bünyemize katacağımız oyuncular hazır diyebilirim. Tahtayı açtığımız gün, imzalar atılacak ve takımımıza katılacaklar. Taraftarımızdan ricamız, sahamızda üst üste oynayacağımız iki karşılaşmada takımımızı yalnız bırakmamaları. Çünkü, takımımızı ancak elbirliği ile düzlüğe çıkarabiliriz” açıklamalarında bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER