“Sizleri bu önemli maçta takımımızı desteklemeye bekliyoruz”

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden ve son 2 haftadır aldıkları galibiyetlerle düşme potasından uzaklaşan temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş oyuncuları hafta sonu sahasında oynayacakları Mardin 1969 Spor karşılaşması için taraftar desteği istedi.

“Sizleri bu önemli maçta takımımızı desteklemeye bekliyoruz”

Kulüp aracılığıyla açıklama yapan kırmızı beyazlı temsilcimizin futbolcuları, “Bu hafta sonu Gümüşhanesporumuz, Mardin takımıyla zorlu bir mücadeleye çıkacak. Takımımızın bu önemli maçta alacağı destek, sahada daha güçlü ve motive olmamızı sağlayacaktır. Bu nedenle, siz değerli taraftarlarımızdan ricamız, takımımıza bu maçta da her zamanki coşkulu ve güçlü desteğinizi sürdürmenizdir” ifadelerini kullandı.

Gümüşhanespor futbolcuları olarak sahada mücadele ederken taraftarların desteğini arkalarında hissetmenin kendilerine ekstra bir motivasyon sağladığını kaydeden futbolcular, “Sizlerin coşkusu ve desteğiyle daha güçlü olacağımıza inanıyoruz ve bu maçta da yanımızda olmanızı bekliyoruz. Gümüşhanespor taraftarları olarak, birlikte olduğumuzda daha güçlüyüz. Bu hafta sonu Mardin maçında da birlikte hareket ederek, takımımıza destek olalım ve maç sonucunda galibiyete taşıyalım. Unutmayın, Gümüşhanespor her zaman taraftarıyla daha güçlüdür. Sizleri de bu önemli maçta takımımızı desteklemeye bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz Yılmaz
Yılmaz Yılmaz - 1 ay Önce

Tek başıma gelecem kim se gelmesede Allah izin verirse ben sitatdayimm gümüş var oldukcaa

SIRADAKİ HABER