Sorun Yok; Hedef 3 Puan

Gümüşhanespor’da yarın oynanacak olan Pendikspor karşılaşması hazırlıkları Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde aralıksız sürüyor. Gümüşhane’de ki son antrenmanını dün kendi tesislerinde taktik ağırlıklı olarak gerçekleştiren temsilcimiz bugün İstanbul’a gidecek.

Sorun Yok; Hedef 3 Puan

Gümüşhanespor’da yarın oynanacak olan Pendikspor karşılaşması hazırlıkları Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde aralıksız sürüyor. Gümüşhane’de ki son antrenmanını dün kendi tesislerinde taktik ağırlıklı olarak gerçekleştiren temsilcimiz bugün İstanbul’a gidecek.

Hacettepe maçında alınan beraberliğin ardından gözünü Pendik maçına çeviren temsilcimizde oyuncuların antrenmanlardaki hırsı ve kazanma arzusu teknik ekibin yüzünü güldürürken, tek sıkıntı sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu oldu.

Takımın son durumu ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Levent Eriş, sakat ve cezalı oyuncu grubunun fazla olmasından yakınarak “Pendik maçında sağbek ve sol bek olmak üzere dört oyuncumuz eksik. Taner, Ramazan ve Recep’ in sakatlığı sürüyor. Muharrem’in kırmızı kart cezası var. Enteresandır iki sağbek ve iki sol bek oyuncum yok. Hayatımda daha önce hiç böyle bir olay başıma gelmemiştir. Maalesef ki böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Bu açığı kapatmak için orta sahadan Ziya ile çakma bir sağbek oluşturuyoruz. Zaferi ve Ersel’i sol bek oynatmaya çalışıyoruz” dedi.

“Her Oyuncu Kendi Mevkisinde Oynamalı”

Bir-iki haftadır bu tür sıkıntılar ile karşı karşıya kaldıklarını dile getiren Eriş, “Bu durum geçici bir durum olduğu için sesimizi çıkarmıyoruz. Oyuncunun her zaman kendi mevkisinde oynaması oyun formatını geliştirir. Ama Ziya gibi orta sahanın en çok top kazanan oyuncuyu alıp başka bir bölgeye kaydırmak zorunda kalınca ister istemez sıkıntı yaşıyoruz. Şimdi siz bu oyuncuyu alarak başka bir köşeye sıkıştırırsanız onu gerçek performansından uzaklaştırmış olursunuz. Bu da takımın top kazanma sayısını azaltıyor. Ben bunu istemiyorum” diye konuştu.

İlk 11’de Değişiklik Sinyali

Gümüşhanespor’un hücum noktasında yüksek performansa sahip oyunculardan kurulu olduğunu, top kazanma noktasında ise verilerin pekte olumlu olmadığını anlatan Eriş, “İleriye doğru çok iyiyiz ama doğru savunmayı yapmakta biraz problemimiz var. Yani topu kazanmaktan ziyade refakat etmeyi tercih ediyoruz. Bende bundan taraf değilim. Biraz oyuncularımla bununla ilgili tartıştık. Ümit ediyorum ki oyuncularımızda bunu anlayacak. Gerekirse oyuncu değişikliği ve oyun formatındaki değişiklerle bir iki haftalık sendelemeyi atlatırız” şeklinde konuştu.

“Kazanmaya Gideceğiz”

Pendikspor karşısında tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirten Eriş, “Kazanmaya gideceğiz. Bize karşı oynayan takımların her biri başka oynuyor. Bunun bir örneği de Hacettepe maçı. Sanki rakipler Real Madrid ya da Barselona’ya karşı oynuyor gibi mücadele ediyorlar. Oynasınlar canları sağ olsun. Bu bir noktada bizleri son derece mutlu ediyor. Onların çok iyi oynaması hem bu ligin hem de oyuncu grubumun kalitesini yükseltir. Ben bunlara fazlada takılmıyorum. Biz, kendimize yakışan şekilde oynayalım bize yeter” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER