Yakut'tan maç değerlendirmesi

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. kulüp başkanı Ertürk Yakut, pazar günü oynanan Mardinspor maçını değerlendirdi. 

Yakut'tan maç değerlendirmesi

Ligde son 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen ve son deplasmanda 1-0 kazanılan mücadelede takımın performansından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yakut, aynı azim ve kararlılıkla hedeflerine ulaşmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Mardin müsabakasında sahada mücadele eden oyuncuların performansının takdire şayan olduğunu kaydeden Yakut, “Özellikle zorlu deplasmanlarda alınan galibiyetler, takımımızın karakterini ve birlikte hareket etme kabiliyetini ortaya koyuyor” dedi.

Maçın kritik anlarında gösterilen disiplinli oyunu vurgulayan Yakut, "Oyuncularımızın sahadaki mücadelesi, Gümüşhanespor'a duydukları bağlılığı gösteriyor. Bu sezonki hedeflerimize ulaşmak için aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yakut, taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftarlarımızın coşkusu ve desteği bizim için çok kıymetli. Onların arkamızda olması, sahada daha da güçlü olmamıza vesile oluyor. Gümüşhane'nin her köşesinden destek görmek bizi ayrıca motive ediyor. Bu galibiyeti taraftarlarımıza ithaf ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önlerindeki müsabakalara odaklanarak kalan maçlarda tüm Gümüşhane camiasıyla birlikte büyük başarılara imza atmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Yakut, tüm şehri Gümüşhanespor etrafında kenetlenmeye davet etti.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER