Yavuz’dan Gümüşhanespor taraftarına destek çağrısı

TFF 3.lig, 1.grupta ligde kalma mücadelesi veren Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin teknik direktörü Ahmet Yavuz, takımın 12.adamı olan taraftarları hafta sonu sahalarında oynayacakları Talasgücü Belediyespor müsabakasında destek olmaya çağırdı.

Yavuz’dan Gümüşhanespor taraftarına destek çağrısı

Yaptığı açıklamada futbolun bir takım oyunu olduğunu ve takımın başarısının sadece sahadaki oyuncuların performansıyla değil aynı zamanda tribünlerdeki taraftarlarının desteğiyle de şekilleneceğini kaydeden Yavuz, “Sizler, takımımızın 12. adamısınız ve verdiğiniz destek, oyuncularımızın motivasyonunu artırarak onları daha da güçlendiriyor” dedi.

“Gelin, birlikte takımımızı destekleyelim”

Talasgücü Belediyespor ile oynayacakları önemli maçta taraftarların coşkusu ve enerjisinin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Yavuz, “Maçın her dakikasında, her pozisyonunda sizlerin sesini duymak, takımımıza ekstra bir güç katıyor. Sizlerin desteğiyle, sahada her zorluğun üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle, tüm Gümüşhanespor taraftarlarını, bu hafta sonu stadımızı doldurmaya ve takımımıza olan inançlarını göstermeye davet ediyorum. Gelin, birlikte takımımızı destekleyelim ve onlara bu önemli maçta yanlarında olduğumuzu hissettirelim. Sizlerin varlığı, takımımıza olan güvenimizi artırıyor ve bize her zorluğu aşma gücü veriyor” diye konuştu.

“Hep birlikte Gümüşhanespor’a güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım”

Bu maçın sadece bir futbol karşılaşması değil aynı zamanda şehrin birlik ve beraberliğinin de bir göstergesi olacağını vurgulayan teknik patron Yavuz, “Gümüşhanespor olarak, hep birlikte büyük bir aileyiz ve bu aileye yakışır bir şekilde, omuz omuza vererek bu maçtan zaferle ayrılmak istiyoruz. Bu hafta sonu, siz değerli taraftarlarımızın tribünlerdeki coşkusunu görmek ve birlikte zaferin tadını çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Gelin, hep birlikte Gümüşhanespor 'a güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım. Birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER