Zaman kenetlenme zamanı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor yarın oynayacağı Tuzlaspor maçı için dün İstanbul’a hareket etti.

Zaman kenetlenme zamanı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor yarın oynayacağı Tuzlaspor maçı için dün İstanbul’a hareket etti.

Hatayspor mağlubiyetinin ardından dün İstanbul’a giden temsilcimiz kendi sahasında aldığı beklenmedik mağlubiyet sonrası daha da önemli hale gelen Tuzlaspor karşılaşması için hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek.

Hafta sonu alınan mağlubiyet ile ikinci sırada bulunan Ankaragücü ile aralarında puan farkının kalmadığını, Ziraat Türkiye Kupası nedeniyle ertelenen Tuzla maçında alınacak 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Tarık Daşgün, bu maçı kazanarak Hatay maçında kaybettiğimiz üç puanı telafi etmek istediklerini söyledi.

Hatayspor mücadelesinde alınan mağlubiyeti Gümüşkoza’ya değerlendiren Teknik Direktör Daşgün “Ligin içinde böyle kötü maçlar olacak. İyi oynayıp yenileceğiz, kötü oynayıp kazanacağız ancak tam da rakiplerden kopacağımız anda açık vermemiz kötü oldu. Şimdi süratle çarşamba günü oynayacağımız Tuzla maçına dönüp o maçı alarak toparlanmak zorundayız. Bu tip maçlar olur, bunlar ders alacağımız durumlar. Daha yol devam ediyor. Bu yolda da mücadelemizi ve inancımızı artırarak ortaya koymak zorundayız” dedi.

“Hatay Karşılaşmasında Kötü Oynadık”

Hatay maçında tüm takım olarak kötü oynadıklarını dile getiren Daşgün, “Hiç kimse gününde değildi. Hatay bizden daha iyiydi. İyi kapandılar iyi mücadele ettiler. Çok fazla alan bırakmadılar. Hücum yapabileceğimiz pozisyon vermediler. Bizimde çok pozisyonumuz yoktu. İlk defa bu kadar az pozisyona girdiğimiz bir maç oldu. Ama maçın hakkı da beraberlikti. Yapacak bir şey yok. Mağlup olduk kimse istemezdi. Maç beraberde bitebilirdi. Bizde atıp kazanabilirdik. Kötü oynadık ne yapalım bir defada kötü oyun olur” diye konuştu.

“Karamsar Olduğumuz An Mahvoluruz”

Karamsar olmanın kimseye faydası olmadığını kaydeden Daşgün, “Hiç kimse karamsar olduğumuzu düşünmesin. Karamsar olunduğu an biz mahvoluruz. Bu takımı buraya kadar bu çocuklar getirdi. Şimdi bu saatten sonrada işi yapacak olan bunlar. Şu an lideriz ve üç puanda öne geçme şansımız var. Yani bu maçın yorumunu yapmaktansa kafamızı beynimizi o yöne çevirip Tuzla maçını almamız gerekir. Ligin içinde böyle sonuçlar olur. Daha önümüzde bizi bekleyen on bir maçımız var. Şimdi süratle yarın oynayacak olduğumuz maça hazırlanıp o maçı almamız lazım. Aldığımız zamanda o sıkıntı ve problem hemen kapanır” ifadelerini kullandı.

“Zaman Kenetlenmek Zamanı”

Her kötü sonuçtan bir ders çıkarılması gerektiğine vurgu yapan Daşgün, “Bu takım şu anda ligin lideri. Taraftarımızdan karamsarlık gibi lafları hiç duymak istemiyorum. Adam 7 puan geriye düşüyor ve gidiyor havaalanında seyircisi karşılıyor. İşte Gümüşhane halkı da böyle olmalı. Bir mağlubiyet aldık diye keyfimizi kaçıracak değiliz. Asıl şimdi kenetlenme zamanı. Biz bir maç eksiğimiz olmasına rağmen lideriz. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah sezon sonunu alnımızın akıyla bitirip hedefimize ulaşmış oluruz” şeklinde konuştu.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER