Başkan Ataç: Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim

Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.Ahmet Ataç'a iadei ziyarette bulunarak tiyatro davetiyesi takdim etti.

Başkan Ataç: Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim
Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.Ahmet Ataç'a iadei ziyarette bulunarak tiyatro davetiyesi takdim etti.

Dernek Başkanı Uğur Yücel, Başkan Yardımcıları Ali Özçelik, Hüseyin Turhan, Dernek Genel Sekreteri Osman Nebioğlu, üyeler Yakup Yayla ve Enis Zeytinler’in katıldığı ziyarette konuklarını kapıda karşılayan Başkan Ataç, teşekkürlerini iletti.

Gümüşhane ismini duyunca askerlik hatırasını hemen hatırladığını belirten Ataç, Gümüşhaneyle ilgili hatırasını şöyle aktardı: “İzmir’de askerdim. Bir teyze yaka kartımda ATAÇ yazdığını görünce evladım sen Gümüşhaneli misin? diye sordu. Bende hayır teyze Eskişehirliyim neden sordun? Cevap vererek Evladım ben Gümüşhaneliyim. Bizim Gümüşhane’de soyadı ATAÇ olan geniş bir aile var. Acaba onlardan mısın diye merak ettim. Bunları söyleyince sarıldım teyzenin ellerini öptüm. O günden beri Gümüşhane ile kendimi özdeşleştirdim.”

Başkan Ataç, yeni kurulan Gümüşhaneliler Derneğinin güzel projelere imza atacağını ve Eskişehir’de ki sosyal ve kültürel faaliyetlere yeni bir ivme katacağını da sözlerine ekledi.

Bugün akşam saat 20.00’de oynanacak olan tiyatro davetiyesini Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a takdim eden Dernek Başkanı Uğur Yücel ise amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde sosyal ve kültürel faaliyetler öncelik olarak dayanışmaya ve yardımlaşmaya da önem vererek bu doğrultuda ülkemize ve özelde Eskişehir ve Gümüşhane’ye hizmet etmek olduğunun altını çizdi.

Ziyarette dernek üyeleriyle tek tek sohbet eden Ataç'a özel yapım kendi resmi bulunan bir tablo hediye edildi.

Gümüşhane’den getirilen pestil ve kömeden Başkan Ataç'a ikram eden dernek yöneticileri ileriki zamanlarda bir Gümüşhane ziyareti ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı Gümüşhane’de bulunan ve soyadını taşıyan Ataç konağında misafir etmek istediklerini ileterek ziyareti sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER