GÜBDER'den Yalçın Kurt'a tebrik ziyareti

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne atanan eski Gümüşhane Belediye Başkanı Yalçın Kurt'a tebrik ziyaretinde bulundu.

GÜBDER'den Yalçın Kurt'a tebrik ziyareti
Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne atanan eski Gümüşhane Belediye Başkanı Yalçın Kurt'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Beraberinde GÜBDER Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Nalçacı, Emin Yıldız, Coşkun Çildoğan, Hakime Zal, Aysun Sincanoğlu, Seyfullah Yılmaz, Selahattin Kurt ve İsa Yılmaz’la birlikte Kurt’u ziyaret eden GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Yalçın Kurt’un yılların tecrübesi ile çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını söyledi.

“GECİKMİŞ BİR ATAMA”

Tekçe, “Yerinde fakat gecikmiş bir atamanın Bize göre bu görev yerinde bir görevdir lakin çok gecikmiştir. Bu gün anlıyoruz ki Yalçın Bey malum yapı nedeniyle hakkı olan bu görevden yıllarca uzak tutulmuştur. Bu kurum adına büyük bir kayıptır, ancak inanıyoruz ki hepimizin Ağabeyi olan Yalçın Kurt Ağabey hem memleketimize hem de ülkemize dolu dolu ve güzel hizmetlerde bulunacaktır. Bu süreçte kendisinin yanında olacağımızın bilinmesini ister ve başarılarının daim olmasını dileriz” dedi.

“BU GÜVENİN HAKKI VERİLECEK”

Genel Müdür Yalçın Kurt ise kurumun yabancısı olmadığını, geçtiğimiz yıllarda Genel Müdür Yardımcılığı yaptığı bu önemli kurumda Genel Müdür olarak en güzel şekilde hizmet edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamasını isteyerek, “Olağanüstü günlerin yaşandığı bir dönemde bu takdirin yapılmasını da anlamlı buluyorum. Bu güvenin hakkının verileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2016, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER