GÜBDER’den Karahan’a ziyaret 

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Yönetim Kurulu geçtiğimiz günlerde İLBANK A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı olan Gümüşhaneli hemşehrimiz Eyyüp Karahan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

GÜBDER’den Karahan’a ziyaret 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Çevre Ajansı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yapan Eyyüp Karahan, geçtiğimiz günlerde aynı bakanlık bünyesinde bulunan ve Türkiye'de yerel yönetimler için çok önemli olan İller Bankası'nın Yönetim Kurulu başkanı olarak atanmıştı.

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Başkan Vekili Kemal Nalçacı, Başkan Yardımcısı ve İLBANK Temsilcisi Tamer Turan, Gençlik Kolları Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Temsilcisi Selahattin Kurt ve Eğitim, Kültür ve Sanat Temsilcisi Bora Keleş’in katıldığı ziyarette İLBANK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Karahan, böylesi önemli bir görevin memnuniyet ve sorumluluğunu taşıdıklarını, memleket için çok önemli çalışmalar yapmak için hazır olduklarını, öncelikle deprem bölgesi ve İstanbul olmak üzere tüm yurtta ciddi çalışmalar hedeflediklerini söyledi. 

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe de ziyarette yaptığı konuşmada Gümüşhanelilerin böylesi önemli görevlere gelmesinin gurur verici olduğunu belirterek, “Sayın Genel Müdürümüz Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevinde de başarılı bir performans göstermiş olup akabinde böylesi önemli bir görev kendisine tevdi edilmiştir. Burada da inanıyoruz ki memleketimize önemli hizmetler yapacaklardır. İLBANK A.Ş. memleketimizin özellikle yerel yönetimler açısından önemli kuruluşlarından biridir. Gümüşhanemiz yerel yöneticilerinin memleketin genel durum muvacehesini de dikkate alarak acil yatırımları için çalışmalara başlamalarını tavsiye ederiz” dedi.

Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar hizmet götüren, her ilde, şehircilik ve çevre hizmetleri sunan, ihtiyaç duydukları her an yerel yönetimlerin yanında duran, vatandaşlara en kalıcı eserleri kazandıran İller Bankası, Özel İdareler ve Belediye Başkanlıklarına kredi ve hibe imkanları nedeniyle yerel yönetimler için oldukça önemli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER