GÜMÜP Ankara Sercan Seven’e emanet 

2005 yılında kurulan 1000’i aşkın mühendis ve mimar hemşehrimizin üyesi olduğu  Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) Ankara il temsilciliği görevine İnşaat Yüksek Mühendisi Sercan Seven getirildi.

GÜMÜP Ankara Sercan Seven’e emanet 

GÜMÜP’ün 29 Ekim’de Ankara’daki üyeleriyle yaptığı buluşmada GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle tarafından görevi tevdi edilen Sercan Seven, “1000’i aşkın meslektaşımızı içinde bulunduran Türkiye’nin en donanımlı sivil toplum kuruluşlarından birisi olan GÜMÜP’ün Ankara İl Temsilciliği görevini bize layık gören büyüklerimize teşekkür ederim. İnşallah gerek mesleki gerek sosyal anlamda hemşehri meslektaşlarımıza faydalı olacak faaliyetlere imza atarız. En kısa sürede ekibimizi kurup Ankara’daki tüm Gümüşhaneli Mühendis ve Mimar meslektaşlarımızı daha sık bir araya getirmek birbirimizden istifade etmeyi sağlamak istiyoruz. Ankara’da bulunan hemşehri meslektaşlarımızın irtibat sağlamak istiyoruz. Bu konuda kamuoyunun desteğini bekliyoruz. Görevi bizlere veren GÜMÜP Başkanımız Dr. Bektaş Karakelle’ye, Onursal Başkanımız Yüksel Hamzaoğlu’na, Kurucu Başkanımız Yüksel Yalçın’a ve destek veren tüm dost ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Sercan Seven Kimdir?

1988 yılında Gümüşhane Kelkit İlçesi Sarışeyh Köyü doğumlu. İnşaat Yüksek Mühendisi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı. 1989 da Kocaeli Diloavası’nda ikamet ederken 1994’de Ankara Gölbaşına taşındı. Halen burada ikamet etmekte. 3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu. İlkokul, ortaokul ve Liseyi Gölbaşı’nda, Lisans ve Yüksek Lisans eğitimimi Isparta Süleyman Demirel üniversitesinde almış bulunmakta. Halihazırda Serbest İnşaat Mühendisi olarak çalışmakta. Evli 3 ve 7 yaşlarında 2 kız çocuk babası.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER