GÜMÜP’ten Ankara çıkarması

Gümüşhaneli Mimar ve Mühendisler Platformu (GÜMÜP) Başkanı Dr. Bektaş Karakelle başkanlığındaki heyet Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.

GÜMÜP’ten Ankara çıkarması

GÜMÜP Ankara İl Temsilcisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sercan Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Makina Mühendisi Ömer Bulut, ATO Meclis üyesi Dr. Buğrahan Kurt, İnşaat Mühendisi Dr. Yalçın Bulut, Endüstri Mühendisi Ferhat Demir’den oluşan GÜMÜP heyeti Ankara’da 3 gün boyunca bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Heyet ilk olarak kentlilik bilincinin ve kente duyulan aidiyetin, ortak paydaların hak ettiği değeri görmesiyle artacağını bilen, din, dil, ırk, etnik köken, yaşam biçimi, dünya görüşü ayırmaksızın, aynı kentin sokaklarını adımlayan herkesin temsilciliği misyonuyla görev yapan Ankara Kent Konseyi Başkanı, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Erdal Kurt’u ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı, GÜMÜP Danışma Kurulu Üyesi Mutlu Gürler, Arazlar İnş. Nak. San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Gümüşhane Ramada Otelin sahibi işadamı Zekai Araz, TCDD Genel Müdürü, GÜMÜP 2018-2021 Dönem Genel Başkanı, GÜMÜP Danışma Kurulu Üyesi Hasan Pezük’ü, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçın’ı, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı, GÜMÜP Danışma Kurulu Üyesi Erol Tekçe’yi,  TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. Demiryolu Araçları ve Enerji Yönetim Direktörü, GÜMÜP Danışma Kurulu Üyesi Sezgin Yazıcı’yı, Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK) İkinci Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Dr. İsmail Hakkı Arıkan’ı, SMH GRUP Genel Müdürü Semih Dabağ’ın ev sahipliğinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında görevli Müşavir Başar Karaman'ı, Rekabet Kurumu Kurucusu ve Üst Kurul Üyesi İsmail Hakkı Karakelle'yi ve Sermet Dabağ'ı, Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul’u ve doku cerrahisi operasyonlarında kullanılan tüm Allogreft doku gruplarını, otojen doku kalitesine yakın, üstün eCOO® scCO2 teknolojisi ile üreten Türkiye'nin ilk ve tek doku bankası ORBONE Doku ve Kemik Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Güzel’i ziyaret eden GÜMÜP heyeti faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle, kent hayatına ve ticaret hayatına katkı sağlayan tüm Gümüşhaneli hemşehrilerini ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, ayrı ayrı ilgi ve alakaları, misafirperverlikleri ve desteklerinden ötürü Gümüşhane’nin Ankara’daki yüzakı hemşehrilerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER