Gümüş Gelişim Akademisinde tanışma organizasyonuyla yeni döneme başladı

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) uhdesinde faaliyetlerine 11 yıldır devam eden Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılışı öğrencilere verilen kahvaltı programı ile başladı. 

Gümüş Gelişim Akademisinde tanışma organizasyonuyla yeni döneme başladı

Filistin topraklarını işgal eden İsrail’in telin edilmesiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, geçtiğimiz yıllarda yaşanan pandemi ve akabinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle çevrimiçi yapılan faaliyetlerin nihayetinde yüzyüze olarak bugün itibari ile başladığını söyledi.

Özellikle yeni gelen öğrencilere seslenen Tekçe, “Başkent Ankaramıza hoşgeldiniz. Burada sizlere bir aile sıcaklığı ve samimiyeti ile bir kurum olarak sizlerle beraberiz. Bugüne kadar bini aşkın öğrencimizle bu çatıda buluştuk gerçekten çok güzel işler çıkardık. Gümüşhane ili ve ilçeleri, Eskişehir, Bursa, Çanakkale, Konya, Urfa, Amasya ve Bolu gezileri gibi tarihi ve kültürel geziler yaptık, güzel sanatlarla ilgili değişik başlıklarda kurs ve seminerler verdik, dil eğitimleri, spor faaliyetleri ve akademik destek programları yaptık. İnsan kalitemizi artırmak için akademisyenlerimiz, bürokratlarımız ve iş dünyamızın önemli isimleri ile “Gençlerle Başbaşa” programları yaptık. Yine bireysel gelişim programları ve projeleri kapsamında daha birçok proje ve faaliyetlerimiz olmuştu. Bundan sonrada zamanın koşullarında sizlerden gelecek talepler dikkate alınarak başkaca faaliyetler yapmak için çalışmalarımız devam edecektir” dedi. 

Programda Ostim Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Doç.Dr.Turan Şişman bugüne kadar yapılan ve yeni dönemde hedeflenen faaliyetler hakkında bir sunum yaptı. 

Programda SADEFE Onursal Başkanı Dr.Orhan Koç, Etlik Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr.Mustafa Öztürk, GÜBDER Sanat danışmanı Bora Keleş, Eğitim Sorumlusu Sevim Kılıç, Genel Sekreter Selahattin Kurt, GGA Sorumlusu Melike Canlı, GGA Mezunlarından Kaymakam Yunus Emre Polat, Teğmen Mahmut Şen, Göç Uzmanı İsmail Şahin, Eğitimci Hilal Şahin kısa birer konuşma yaptı.

Daha sonra tüm Gümüşhaneli üniversiteli Gençler teker teker kendilerini tanıtıp duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Programlarla ilgili öğrencilerden toplanacak talepler dikkate alınarak 28 Ekim de yapılacak ikinci toplantıda yıllık plan şekillenip ardından yürürlüğe konulacak. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da GÜBDER GGA öğrencilerine imkanlar ölçüsünde burs vermeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER