Hemşehrilerinden Vali Nayir’e hayırlı olsun ziyareti

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri son Valiler kararnamesi ile Kütahya Valisi olarak atanan hemşerimiz Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hemşehrilerinden Vali Nayir’e hayırlı olsun ziyareti
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri son Valiler kararnamesi ile Kütahya Valisi olarak atanan hemşerimiz Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarete Dernek Başkanı Uğur Yücel, Başkan Yardımcıları Yadigâr Düzgün, Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, üyeler Enis Zeytinler ve Altuğ Ulucan katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Nayir’e yeni görev yerinde bütün hemşerileri adına başarı dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Uğur Yücel, “Bilecik’te gördüğümüzü ve yakın şahit olduğumuz sayın valimizin başarılarını bundan böyle komşumuz Kütahya’da da görme imkânı bulacağız. Sayın Valimiz gittiği her ilde vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanan, sevilen, devletimizin sıcak yüzünü gittiği her ortama taşıyan Gümüşhane’mizim yetiştirdiği önemli değerlerden birisidir” dedi.

Hemşerilerini görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek sözlerini başlayan Kütahya Valisi hemşehrimiz Ahmet Hamdi Nayir ise  özellikle 15 Temmuz akşamı yaşadıklarını paylaşarak  şunları söyledi: “Kütahya kuruluşun ve kurtuluşun şehri olmaya layık olduğunu son zamanlarda bir kez daha göstermiştir. Bugün ülkece çok özel ve önemli anlar yaşıyoruz. Demokrasi nöbetlerini yurdumuzun dört bir yanında heyecanla tutuyoruz. Bu birlik ve beraberlik bütün illerimizde olduğu gibi Kütahya’mızda da Gümüşhane’mizde ve Eskişehir’imizde tüm vatandaşlarımızın ve sizlerin sayesinde, en güzel katılımla dostumuza güven, düşmanımıza da korku salacak bir ölçüde devam etmektedir. 15 Temmuz ayaklanmasını yapanlara bir daha cesaret vermemek için birlik zamanı. Devlet içerisindeki paralel yapılanmaları ve Fetullahçı Terör Örgütü'nü (FETÖ) tarihe gömmek için birlik zamanı. Sivil toplum örgütlerimiz üzerine düşen görevin hakkını fazlasıyla vermektedir.”

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneğimiz yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydeden Vali Nayir, “Halkın gücünün en güçlü silahlardan daha etkili olduğunu göstermek, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı canlarını veren şehitlerimize saygı için, ihanete direnen ve bu uğurda kanını döken gazilerimize duyduğumuz minnetin ifadesi olarak birlik zamanı. Onlar en büyük fedakarlığı yaptılar, Gümüşhaneli hemşerimiz Şerife Boz ablamızı Kütahyaya davet ettik. Tankların önüne bedenini siper eden bu kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu  hain planın karşısında duran sembol isimlerindendir Şerife ablamız ve niceleri. O gece yaşadıklarını Kütahya meydanında vatandaşlarımızla paylaştı. Böylesi vatansever analarımız bacılarımız olduğu sürece bu milletin sırtı asla yere gelmez” ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER