İstanbul'da Sevdamız Gümüşhane Platformu Kuruldu

İstanbul’da yaşayan bir grup Gümühaneli, “Sevdamız Gümüşhane İstanbul Platformu” kurdu.

İstanbul'da Sevdamız Gümüşhane Platformu Kuruldu
İstanbul’da yaşayan bir grup Gümühaneli, “Sevdamız Gümüşhane İstanbul Platformu” kurdu.

Başkanlığını Selçuk Balta’nın yaptığı platform geçtiğimiz günlerde düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine sanatçılar, iş adamları, dernek başkanları ve yüzlerce Gümüşhaneli katıldı.

Platform olarak Gümüşhanelilerin arasındaki birlik ve beraberliğin resmine şahit olduklarını ifade eden Platform Başkanı Balta, platform misyonunu yansıtan birlik ve beraberliğin yeni bir boyut kazanacağını söyledi.

Süregelen pasif yönetim şekli, halktan ziyade protokol gecelerinin kuruluşları ile son bulduğunu ve düzenledikleri gecenin de bunun bir kanıtı haline geldiğini dile getiren Balta, “Nedenler, acabalar, niçinler ile yönetilmeyecek bir platform çok fazla katkı sağlayacak, ufkumuzu genişletecektir. Bulunduğumuz noktaya gelmemizde emek veren çok değerli hemşerihlerimiz var ama daha iyisini yapmak adına, daha da ileriye götürmek adına elimizden gelen bilgi birikimi ve tecrübe ile yolumuza devam edeceğiz. Bizler Gümüşhaneliyiz bir bireyimizin dahi gönlü kırılmamalı, Gümüşhane için gece düzenleyen birçok dernek varken Bayburt gecesi ona cazip gelmemeli... Bu ve buna benzer birçok sorunu artık geride bırakmalı, sanatçısı ile hemşerisi ile buluşan, halkın coştuğu gecelere imza atmak adına çaba sarf edeceğiz, duruşumuz ve yönetim anlayışımız Gümüşhanemize ışık tutacak, sorunlar değil çözümler üreten bir platform olacağız. Tek ses tek yürek olabilen hemşerihlerimiz önünde hiç bir set duramaz. Kişisel çıkarlar bir kenara bırakılıp, öncelik ilimize verildiğinde kültür ve yaşam alanında daha refah bir Gümüşhane hepimiz için daha hayırlı olacaktır. Tüm hemşerihlerimizi saygı ile selamlıyor, sizlerin aracılığı ile gecemize gelen bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerihlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER