İstanbul’dan acı haber

İstanbul Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Yaprak, bugün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul’dan acı haber

Edinilen bilgiye göre İstanbul Kartal'da Hürriyet Mahallesi Ayazma Caddesi'nde 34 JU 207 plakalı araç cadde üzerinde yokuş aşağı seyir halindeyken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçerek Gümüşhaneli hemşehrimiz Ayhan Yaprak yönetimindeki 50 ED 439 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. 

Kazada çarpışma sonucu savrulan otomobilde sıkışan ve ağır yaralanan sürücü Yaprak, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarıldı. Şiran’ın Gökçeler köyünden olan hemşehrimiz Yaprak, Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Yaprak’ın cenazesi Adli Tıp Kurumundaki otopsisinin ardından yarın ikindi namazına müteakip Pendik'te toprağa verilecek.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 19:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Celal yılmaz şiran dilekyolu köyü
Celal yılmaz şiran dilekyolu köyü - 3 ay Önce

Acınızı yürekten paylaşırız başınız sağ olsun ışıklar içinde uyusun kalanlara Rabbım sabır versin inşAllah aminn aile fertlerinin tümüne sağlıklı günler dilerim kardeşim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Rüştü Soydaş
Rüştü Soydaş - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Zeliha kurt
Zeliha kurt - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar diliyorum özellikle annesine

Murat Bayrakçı
Murat Bayrakçı - 3 ay Önce

Vefası eşsiz ve herkesin derdine koşan bir kardeşimizdi... Ölümünden ibret alıp bir gün bizlerinde ölümü tadacağını anlayarak daha ölçülü bir hayat yaşamayı temenni ederim.

Hasan toğrul
Hasan toğrul - 3 ay Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah çok erken ayrıldı bu dünyadan geride kalan tüm aile fertlerine sabırlar diliyorum.

SIRADAKİ HABER