İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması sonuçlandı

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) tarafından 15 yaş altı çocuklara yönelik düzenlenen “İstiklal Marşını en güzel ben okurum” yarışması sonuçlandı.

İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması sonuçlandı

Toplam 59 katılımcının yer aldığı yarışmanın jürisinde Türkçe öğretmenleri Züleyha Celepçi, Gülay Gargı, Burcu Küçük, Murat Altıntepe’ye görev aldı. Değerlendirmeler 20 şer puan üzerinden 5 farklı kritere göre yapıldı.

Jüri heyetinin yaptığı değerlendirme sonucunda Hürrem S.Şahin birinci, Hümeysanur Demir ikinci ve Hayrünnisa Kulaksız üçüncü oldu. 10 kıtanın ezbere okunduğu yarışma sonucunda birinciye tablet, ikinciye akıllı saat ve üçüncüye hediye çeki verilecek.

İstiklal Marşı’nın kabulünün 101.yıldönümünde düzenlenen yarışmayı organize eden ŞİDEF Eğitim Komisyon Başkanı Alpay Yazıcı, “Öncelikle bu güzel yarışmaya katılan tüm minik yüreklere teşekkür ederim. İnanın jürimiz değerlendirme yapıyorken çok zorlandı. Birbirinden harika videolar vardı. Çocuklarımız çok güzel hazırlanmışlar ve milli marşımızı en iyi şekilde okumaya çalışmışlar. Dereceye giren çocuklarımız başta olmak üzere tüm katılımcı çocuklarımıza teşekkür ederim. Çocuklarımız milli marşımızın anlam ve önemini bilerek büyümelidir. Biz de bu bilinçle yarışmamızı düzenledik. Dereceye giremeyen çocuklarımız kesinlikle üzülmesinler, her bir video bizim için çok kıymetli. Tüm katılan çocuklarımıza küçükte olsa bir hediyemiz olacaktır. İnsallah bundan sonrada ŞİDEF Eğitim Komisyonu olarak daha güzel projelere imza atacağız. Başta yarışmayı birlikte organize ettiğimiz yardımcım Cüneyt Çelik, ŞİDEF Eğitim Danışmanı Mustafa Kara, Bolu Mengen Milli Eğitim Müdürü Salih Celepçi olmak üzere, jüri üyelerimiz; Züleyha Celepçi, Gülay Gargı, Burcu Küçük, Murat Altıntepe’ye çok teşekkür ederim. Ayrıca her daim destekçimiz olan Genel Başkanımız Serkan Kaya’ya da çok teşekkür ederim” dedi.

YARIŞMA BİRİNCİSİ
https://disk.yandex.com.tr/i/UKpV2G9qo3mDjg

YARIŞMA İKİNCİSİ
https://disk.yandex.com.tr/i/zMBVrWFJhPE0rQ

YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ
https://disk.yandex.com.tr/i/S779mHZQuQdVEQ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER