Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneğinden ahde vefa

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği yeni yönetimi merhum kurucu başkanlardan Niyazi Baş'ın kabrini ziyaret etti. 

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneğinden ahde vefa

Geçtiğimiz hafta genel kurul sonrası tek aday olarak girdiği seçimde Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği'nin yeni başkanı seçilen Sinan Terzi, yeni yönetim kadrosu ile ilk ziyaretini 2008 yılında elim bir trafik kazası sonucu rahmeti rahmana ulaşan 1999’da kurulan derneğin kurucusu dernek başkanı Niyazi Baş'ın kabrine yaptı.

Burada konuşan Başkan Terzi, “Ahde vefa önemli bir mefhumdur. Hem Müslüman'ın hem de insanlığın şiarıdır. Ahde vefanın göstergesi olarak şuan mensubu bulunduğumuz derneğimizin kurucu başkanının maneviyatında bir araya gelerek bizden sonraki kuşaklara da örnek olması temennisiyle ve kuşaklara açısından birlikte bu yolda yürüyeceğiz” dedi.

Yeni yönetim kadrosu ile kabir ziyaretini yapan Sinan Terzi, daha sonra dernek merkezinde yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelerek ilk toplantısını yaptı ve çalışma birimlerini oluşturup 2023 yılı yol haritasını çizdi.  

Yönetim kurulundan söz alan üyeler ise başkan ve yeni yönetime inançlarının tam olduğunu vurgulayarak maddi ve manevi ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER