ŞİDEF-KARGÜMDER Kızılay ile protokol imzaladı

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) ve Kartal Gümüşhaneliler Derneği (KARGÜMDER) Kızılay Hastaneleri ile muayenelerde yüzde 20 indirim protokolü imzaladı. 

ŞİDEF-KARGÜMDER Kızılay ile protokol imzaladı

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ile Kızılay Kartal Hastanesi Müdürü Serap Aydın’ın imzaladığı protokol sonrası ŞİDEF ve KARGÜMDER üyesi derneklerin mensupları Kızılay Hastaneleri’nden yüzde 20 indirimli faydalanacak.

Yapılan protokol sonrası ŞİDEF ve KARGÜMDER Üyelerinin Kartal, Maltepe ve Bakırköy Kızılay Hastaneleri’nde muayenelerde yüzde 20 indirim sağlanacağını belirten ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Kızılay hastaneleri ile yaptığımız protokolümüz hayırlı olsun. Hemşehrilerimize kurumsal ve güzel hizmet sunmak için ülkemizin köklü kuruluşu Kızılay Hastaneleri ile indirim protokolü imzaladık. Bu sürece destek veren KARGÜMDER Başkanımız Binali Çubukçu ve yönetimine, Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanı Birol Boz’a, ŞİDEF Yönetim kurulumuza, Protokol ve misafirperverlikleri için Kızılay Kartal Hastanesi Müdürü Serap Aydın’a ve Kurum İletişim Pazarlama Müdürü Mehtap Kılıçoğlu’na teşekkür ederiz. Atılan imzalar hepimize hayırlı olsun” dedi.

Protokol imza töreninde KARGÜMDER Başkanı Binali Çubukçu, Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanı ve ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Birol Boz ve ŞİDEF Yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER