ŞİDEF ve Kızılay’dan Yeşilbük’e gönül köprüsü

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Yeşilbük Beldesi Derneği ve Türk Kızılay Kadıköy şubesi girişimi ile Yeşilbük’te eğitim öğrenim gören öğrencilere bot, giyecek kıyafet ve çanta hediye edildi. 

ŞİDEF ve Kızılay’dan Yeşilbük’e gönül köprüsü

İstanbul Avcılar’da faaliyet gösteren Yeşilbük Beldesi Derneği’nde gerçekleşen teslim programı ile hediyeler Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan’a teslim edildi.

Burada konuşan ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Türk Kızılay Kadıköy şubesi, Yeşilbük Beldesi Derneğimiz ile birlikte Yeşilbük Beldesinde eğitim gören çocuklarımıza bot, kıyafet ve çanta hediyesi göndermenin mutluluğunu yaşadık. Yeşilbük’te sadece belde merkezinde ikamet eden öğrenciler değil, belde etrafındaki 19 köyde yaşayıp taşımalı eğitimle beldeye gelen çocuklarımızda yer almaktadır. Eğitim gören çocuklarımıza dokunmak, onların sevincine ortak olmak en önemli misyonlarımızdandır. Değerli hemşehrilerimizin ve yol arkadaşlarımızın katkıları ile güzel paylaşımlarımıza devam edeceğiz. Bu güzelliğe katkılarından dolayı ŞİDEF Genel Başkan Yardımcımız, Türk Kızılay Kadıköy Şube Başkanı Birol Boz’a, ŞİDEF Yönetim Kurulumuza ve Yeşilbük Beldesi Derneği yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Teslim törenine ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, Yeşilbük Belediye Başkanı Sezai Doğan, ŞİDEF Danışma Kurulu Üyesi Abdullah Canan, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcılarımız Birol Boz, Yalçın Onur ve Yeşilbük Beldesi Derneği Başkanı Zafer Canan katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER