Şiran Sempozyumu 5-6 Kasım’da Sarıyer’de yapılacak

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu’nun (ŞİDEF) öncülüğünde yapılacak olan “Şiran Sempozyumu” 5-6 Kasım tarihlerinde İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin Maslak’taki Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Şiran Sempozyumu 5-6 Kasım’da Sarıyer’de yapılacak

İlkini düzenleyecekleri “Dünü, Bugünü, Yarını” Şiran Sempozyumuna tüm hemşehrilerini davet eden ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Çoğunluğu hemşehrilerimizden oluşan akademisyenlerimizin anlatımıyla Şiranımızın her yönüyle ele alınacağı Şiran sempozyumunu yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sarıyer Belediye Başkanı Kelkit Vadisi Sevdalısı hemşehrimiz Şükrü Genç başkanımızın ev sahipliliğinde yapılacak sempozyumumuzun Gümüşhane Üniversitesi, Şiran Kaymakamlığı, Şiran Belediyesi, Yeşilbük Belediyesi, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı’da paydaşlarımızdan olacak. Şükrü Genç Başkanımız ve ekibi başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza ve katkı sağlayanlara teşekkür eder, hemşehrilerimizi Şiran sempozyumuna bekleriz” dedi.

Şiran Sempozyumu 5-6 Kasım tarihlerinde 2 gün boyunca saat 09.00-17.30 arası Sarıyer Belediyesi Boğaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER