Tekirdağ'dan çok acı haber: 3 ölü, 1 yaralı

Gümüşhaneli hemşehrimiz İstanbul Sultanbeyli İlçe PTT Müdürü Nedim Sevinç ve ailesi Tekirdağ'da trafik kazası geçirdi. Kazada 3 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Tekirdağ'dan çok acı haber: 3 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, aracın sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Yeni Sanayi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kayabaşı köyünden olan Sultanbeyli PTT Müdürü Nedim Sevinç (59) yönetimindeki 34 COB 352 plakalı araç henüz bilinmeyen bir nedenle istinat duvarına çarptı. 

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan sürücü Sevinç ağır yaralı olarak Tekirdağ Şehir Hastanesinde tedavi altına alınırken kızı Elif Tuğçe Sevinç Coşkun (30) olay yerinde, eşi Songül (55) ile diğer kızı Zehra Meltem Sevinç (20) ise hastanede hayatlarını kaybetti.

Kazada yaralanan Nedim Sevinç'in hayatını kaybeden eşi ve 2 kızının cenazesi 9 Ağustos pazar günü ikindi namazının ardından Sultanbeyli Abdurrahmangazi Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2021, 08:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
MİKDAT pala
MİKDAT pala - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun inşAllah Allah sabırlar versin inşAllah

İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 3 yıl Önce

Savaşlarda bu kadar can ölmedi. Trafik en beter savaştan daha kötü. Rabbim rahmet eylesin inşAllah.

SIRADAKİ HABER