Ara
Gümüşhane
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8199 %0.03
50,2302 %0.08
6.032,57 % 1,01
Gümüşhane Haberleri Siyaset Aydın, Giresun Koordinatör Milletvekili Oldu

Aydın, Giresun Koordinatör Milletvekili Oldu

AK Parti 23. ve 24. dönem Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, parti Genel Merkezi tarafından Giresun ili Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirildi.

331
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti 23. ve 24. dönem Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, parti Genel Merkezi tarafından Giresun ili Koordinatör Milletvekili olarak  görevlendirildi.

TBMM’de Finlandiya- Türkiye Dostluk Grubu Başkanlığı, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu, Tüm Partiler Nüfus ve Kalkınma Grubu  ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonları olmak üzere birçok komisyonda aktif üye olarak görev yapan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, önceki yıllarda Rize ve son olarak da Erzincan ilinde koordinatör milletvekilliğini yapmıştı.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın’a AK Parti Genel Merkezince yapılan değişiklikler ile gerek hazırladığı raporlar gerekse de koordinatör milletvekili olarak yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeniyle Giresun ili koordinatör milletvekilliği görevi verildi.

Aydın, Giresun’un bütünleşmesinde, teşkilatlanmanın daha da güçlenmesinde aktif rol oynayacak ve AK Parti iktidarının anlayışını, icraatlarını ve programlarını Giresun ilinde AK Parti teşkilatı üyeleri ve Giresun halkı ile de paylaşacak.

Milletvekili Aydın, il genelinde teşkilatlar ile sıkı sık bir araya gelerek, düzenlenecek danışma toplantılarına da katılacağını belirterek, Giresun ili teşkilatlanması için de yoğun çaba sarf edeceğini söyledi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *