Ara
Gümüşhane
Kapalı
1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8063 %0.17
50,2125 %0.02
5.982,61 % 0,45
Gümüşhane Haberleri Yerel Seçim 2014 Kelkit'te AK Parti'ye İl Müracaat Kaya’dan

Kelkit'te AK Parti'ye İl Müracaat Kaya’dan

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti'ye ilk müracaat eden Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya oldu.

690
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Gümüşkent Gazetesi
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk müracaat eden Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya oldu.

Müracaatını İlçe Başkanı Ahmet Güler’e yapan Kaya’ya bu sırada kendisini destekleyenler ve bazı teşkilat üyeleri katıldı.

Kaya burada yaptığı konuşmada yepyeni bir Kelkit için 'biz de varız' dediklerini belirterek, “Aslında bugün yaşanan bu buluşma, aynı havayı soluyan, aynı yolda yürüyen, aynı sudan  içen, aynı davaya inanan ve 'Kelkit için biz varız' diyenlerin buluşmasıdır. Bu ilçede yaşayan, her bireyin bu ilçede mutlaka bir hikâyesi vardır. Ve bu coğrafyada hikâyesi olan herkesin de yine bu şirin ilçe için hayal kurma hakkı vardır. Söz söyleme hakkı vardır. Ve en önemlisi bir şeyler yapabilme hakkı vardır. İşte bu buluşma bu felsefeyi paylaşan, 'Biz Olabiliyorsak Biz Varız' diyenlerin buluşmasıdır. Biz varız ve buradayız. Bugün ve bu an itibariyle sizin ve değerli büyüklerimin huzurlarında AK Parti Kelkit  Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı, memleketimiz ve halkımız için hayırlar getirmesi dileğiyle açıklıyorum.” dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Güler ise Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulunan Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Çetin Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini sunarak,  “Yaşadığımız bölgenin daha yaşanabilir hale gelmesi için samimi duygularla göreve talip olan tüm aday adaylarımızın ilçe için ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini biliyoruz. Belediye başkanlığı için ilk müracaatta bulunan Çetin Kaya arkadaşımızı medeni cesaretinden ötürü kutluyorum. Allah ilçemiz için hayırlı olanı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *